Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι αντίπαλοι του ΝΑΟΚ στην μάχη της παραμονής

Α2 ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ – ΝΑΟΚ
14 Απριλίου 2022 / 16:59
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολύπλοκος είναι φέτος ο τρόπος για την παραμονή μιας ομάδας στην Α2, μιας κατηγορία όπου ο ΝΑΟΚ δίνει τη μάχη και ελπίζει στο τέλος να πετύχει το στόχο του.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολύπλοκος είναι φέτος ο τρόπος για την παραμονή μιας ομάδας στην Α2, μιας κατηγορία όπου ο ΝΑΟΚ δίνει τη μάχη και ελπίζει στο τέλος να πετύχει το στόχο του.

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος περάσαμε στην πρώτη φάση των «μπαράζ» που έγιναν σε διαφορετικά επίπεδα, με τον ΝΑΟΚ να είναι στο τελευταίο, έχοντας να παίξει με ΑΕ Χαϊδαρίου, ΣΚ Ροή και ΝΟ Καλαμάτας. Υπολείπεται ένα ματς για την ολοκλήρωση αυτής της φάσης, ανάμεσα σε ΝΑΟΚ και ΑΕ Χαϊδαρίου, που είναι εξ αναβολής από την 5η αγωνιστική και έχει σημασία για την ομάδα του νησιού μας να κερδίσει για να πάρει την 2η θέση.

Αυτό θα βοηθήσει τον επόμενο μήνα ο αντίπαλός που θα κληθεί να αντιμετωπίσει να είναι λιγότερο δυνατός, αν και εκτιμούμε ότι όλα θα εξαρτηθούν από την δική μας απόδοση.

Υπάρχουν 4 ζευγάρια, τα εξής: ΝΟ Λάρισας - ΝΕ Πατρών, Νηρέας Χαλανδρίου - ΓΣ Ηλιούπολης, Ιωνικός - ΠΕΚΕΒ, ΟΦΗ - Νηρέας Γέρακα. Σε αυτά, οι ΝΟ Λάρισας, Νηρέας Χαλανδρίου, Ιωνικός και ΟΦΗ έχουν το πλεονέκτημα έδρας και η πρόκριση στα πλέι οφ κρίνεται στις δύο νίκες. Οι τέσσερις ομάδες που θα βγουν νικήτριες, θα βρουν μετά απέναντί τους, στα πλέι οφ, τους ΝΟ Πατρών, Τρίαινα Βούλας, ΟΦΘ, Ηλυσιακός. Οι χαμένοι των παραπάνω ζευγαριών θα οδηγηθούν στα πλέι άουτ, εκεί όπου θα τους περιμένουν οι ΑΕ Χαϊδαρίου, ΣΚ Ροή, ΝΟ Καλαμάτας, ΝΑΟ Κέρκυρας.

Δεν θα είναι εύκολη η προσπάθεια του ΝΑΟΚ ως το τέλος, αλλά έχει υποχρέωση να παλέψει, το θετικό είναι πως υπάρχει χρόνος για να προετοιμαστεί κατάλληλα. Ταμείο για την φετινή του συμμετοχή και πορεία στην Α2 θα κάνει στο τέλος, με την ελπίδα ότι ο στόχος της παραμονής  θα επιτευχθεί.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια