Κυριακή 02.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκδικάζεται η ένσταση του Μακεδονικού κατά της ΑΕΛ

Γ ΕΘΝΙΚΗ ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
13 Απριλίου 2022 / 15:51
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Γνωστό είναι ότι ο Μακεδονικός έκανε ένσταση για κακή συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Θεοδωράκη της Λευκίμμης,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Γνωστό είναι ότι ο Μακεδονικός έκανε ένσταση για κακή συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Θεοδωράκη της Λευκίμμης, στο μεταξύ τους ματς, επικαλούμενος ότι η συμμετοχή του ήταν αντικανονική γιατί στο αμέσως προηγούμενο ματς (με Μ. Αλέξανδρο Ημαθίας) γράφτηκε στο Φύλλο αγώνος.

Μια ένσταση που ο Μακεδονικός ελπίζει να κερδίσει και έτσι να πάρει τους βαθμούς της νίκης, να αναδειχθεί πρωταθλητής και μέσω των μπαράζ να κυνηγήσει μια θέση στη Super League 2.  

Η ένσταση πρόκειται να εκδικαστεί την Πέμπτη 14 Απρίλη και για το λόγο αυτό είναι «στον αέρα» η έναρξη των μπαράζ για άνοδο των πρωταθλητριών ομάδων των 7 ομίλων της Γ΄ Εθνικής, που ήταν να ξεκινήσουν την Κυριακή 17 Απρίλη. Μάλιστα υπάρχει δικαίωμα έφεσης κατά της απόφασης που θα παρθεί και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει και η πιθανότητα να έχουμε οριστική απόφαση αρκετά αργότερα με ότι αυτό συνεπάγεται.   

Έχουμε αναφερθεί στο θέμα και υπάρχει η κοινή λογική που λέει ότι «δεν έχει τύχη η ένσταση του Μακεδονικού». Η πειθαρχική επιτροπή που θα εκδικάσει την ένσταση, είχε εκδικάσει και το φύλλο αγώνος του ματς Μ. Αλέξανδρος-Μακεδονικός και στην απόφασή της για όσα αναφέρει ο διαιτητής για τον Θεοδωράκη, δεν υπάρχει καμιά τιμωρία. Άρα σωστά χρησιμοποιήθηκε ο ποδοσφαιριστής. Τώρα η πειθαρχική επιτροπή που θα εκδικάσει την ένσταση, λέτε να βγάλει άλλη απόφαση;;; να δεχθεί ότι δεν έπραξε σωστά την πρώτη φορά; Και αν ναι η ΑΕΛ που έχει ευθύνη; Νομίζουμε ότι θα πρέπει σαν απαράδεκτη να απορριφθεί η ένσταση και «το θέατρο του παραλόγου» που παίζεται να τελειώσει.

Αν για οποιοδήποτε λόγο (οποιονδήποτε) αποφασίσει διαφορετικά η ΕΠΟ, τότε κάτι «βρωμάει» εκεί στο Γουδί.

Μην ξεχνάμε για την ΑΕΛ ότι έχει και αυτή καταθέσει ένσταση κατά του Μ. Αλέξανδρου για το μεταξύ τους παιγνίδι με σκεπτικό ότι με βάση την προκήρυξη θα έπρεπε η ομάδα της Ημαθίας να συμμετάσχει σε ένα από τα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας, άλλως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία. Ο ισχυρισμός της ΑΕΛ είναι πως δεν συμμετέχει, αν είναι έτσι τότε θα πρέπει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ να τον μηδενίσει και να δώσει τον αγώνα και τους βαθμούς στην ΑΕΛ. Είμαστε εν αναμονή της απόφασης.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια