Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το 1o Nymfes Waterfall Trail 26 και 27 Μαρτίου στις Νυμφές

1o Nymfes Waterfall Trail
25 Μαρτίου 2022 / 10:18
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Το απόγευμα της Παρασκευής 25/3 στις 19:00 έως τις 21:00 μέλη της ομάδας θα βρίσκονται στο Sessions cafe στην πλατεία Liston για να παραδώσουν τους αριθμούς σε όσους θα λάβουν μέρος στον αγώνα. Εκκίνηση αγώνα από την πλατεία Νυμφών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το 1o Nymfes Waterfall Trail θα πραγματοποιηθεί στις Νυμφές στις 26 και 27 Μαρτίου. Για την ασφάλεια των αθλητών η διοργάνωση έχει συνεργασία με την ΕΕΕΔ Κέρκυρας που διασώστες θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία τις διαδρομής καθώς και με το πολυιατρείο Ionian Care  Ιόνια Φροντίδα  ΙΚΕ που θα προσφέρει το ασθενοφόρο που θα είναι σταθμευμένο στο σημείο εκκίνησης.

Σταθμοί τροφοδοσίας:

Στον αγώνα των 10χλμ θα υπάρχουν 2 σταθμοί τροφοδοσίας στο 4ο και 7ο χιλιόμετρο που θα προσφέρουν νερό και ισοτονικά.
Στον αγώνα των 20χλμ θα υπάρχουν 4 σταθμοί τροφοδοσίας. Οι 2 πρώτοι σταθμοί θα είναι στο 7ο και 10ο χλμ που θα προσφέρουν νερό και ισοτονικά ενώ στο 13οχλμ που είναι στους καταρράκτες Νυμφών θα βρίσκεται ο κεντρικός σταθμός. Τέλος, ο τελευταίος σταθμός θα βρίσκεται στο 17ο χλμ στο μοναστήρι της Αγίας τριάδας.
Στον αγώνα MTB θα υπάρχει ένας σταθμός τροφοδοσίας στο 10ο χλμ με νερό και ισοτονικά.

Παροχές αθλητών:

-Αποδυτήρια αντρών /γυναικών στο πολιτιστικό κέντρο Νυμφών που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού.
-Ντουζιέρες για όσους επιθυμούν να κάνουν ντουζ στο γήπεδο των Νυμφών τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες. Το γήπεδο των Νυμφών βρίσκεται 700μ από την πλατεία Νυμφών.
-Γεύμα στην πλατεία Νυμφών μετά τον τερματισμό.
-Χρονομέτρηση αγώνα.
-Αναμνηστικό t-shirt αγώνα με την παραλαβή του αριθμού.
-Αναμνηστικό μετάλλιο σε όσους τερματίσουν.

Το απόγευμα της Παρασκευής 25/3 στις 19:00 έως τις 21:00 μέλη της ομάδας θα βρίσκονται στο Sessions  cafe στην πλατεία LIston για να παραδώσουν τους αριθμούς σε όσους θα λάβουν μέρος στον αγώνα.
Εκκίνηση από την πλατεία Νυμφών

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.