Τετάρτη 15.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έφεση ο Λεβαδειακός, ενδιαφέρει ΑΟ Κέρκυρα και ΑΕ Φαιάκων

ΕΠΣΚ
15 Μαρτίου 2022 / 16:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πριν τρεις μήνες σχεδόν, είχε κάνει ένσταση για τις κάρτες υγείας της Καλαμάτας έχει καταθέσει ο Λεβαδειακός και ζητούσε να πάρει το ματς στα χαρτιά, με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο που ίσχυε.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πριν τρεις μήνες σχεδόν, είχε κάνει ένσταση για τις κάρτες υγείας της Καλαμάτας έχει καταθέσει ο Λεβαδειακός και ζητούσε να πάρει το ματς στα χαρτιά, με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο που ίσχυε. Απορρίφθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και η ομάδα της Βοιωτίας, έκανε  έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης. Η υπόθεση θα εκδικαστεί άμεσα στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, προσδιορίστηκε για την Τετάρτη (16/3) στις 16:00.

Τι σχέση έχει αυτό με το νησί μας;  θα ρώταγε κάποιος. Δυο ομάδες που αγωνίζονται στην Α κατηγορία της ΕΠΣΚ, είχαν κάνει παρόμοιες  ενστάσεις για τις κάρτες υγείας. Μιλάμε για τον ΑΟ Κέρκυρα που το έκανε κατά της Θύελλας για το μεταξύ τους ματς που τελείωσε 0-0 και για την ΑΕ Φαιάκων που έκανε ένσταση κατά του ΠΑΟ Κορακιάνας (είχε χάσει το ματς με 1-0). Οι ενστάσεις αυτές όπως ενημέρωσε την περασμένη εβδομάδα η ΕΠΣΚ απορρίφθηκαν.

Εμείς είχαμε αναφέρει εδώ στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ότι η απόφαση που άργησε να εκδοθεί ήταν γιατί η Ένωση σωστά περίμενε απόφαση της ΕΠΟ για το θέμα. Όμως προκύπτουν νέα δεδομένα, αν την ερχόμενη Τετάρτη 16/3 δικαιωθεί με την έφεση του ο Λεβαδειακός. Στην περίπτωση αυτή ο ΑΟ Κέρκυρα και η ΑΕ Φαιάκων θα έχουν δικαίωμα έφεσης; Γιατί και οι δυο κυνηγάνε το πρωτάθλημα, είναι στη 2η θέση του Βόρειου Ομίλου η ΑΕΦ και του Νότιου ο ΑΟΚ. Επειδή όλα τα περιμένουμε στην Ελλάδα, υπάρχουν (ελάχιστες, αμυδρές θα έλεγα) ελπίδες να αλλάξει η απόφαση, τότε τι μπορεί να γίνει με ΑΟΚ και ΑΕΦ;;;    

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια