Σάββατο 01.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χάντμπολ Κερκυραϊκός ΓΣ: Τουρνουά Φιλίας και Διαφορετικότητας

Χάντμπολ
16 Φεβρουαρίου 2022 / 09:39

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το μεγάλο χρονικό διάστημα που οι μικρές ομάδες (ακαδημίες) είναι εκτός αγωνιστικών δράσεων, υποχρεώνει τους παράγοντες των σωματείων να οργανώνουν εκδηλώσεις που θα υποκαθιστούν αυτήν την ανάγκη και δειλά δειλά θα «εισέρχινται» σε αγωνιστική περίοδο.

Οι ακαδημίες Χάντμπολ του Κερκυραϊκού το Σάββατο θα συμμετάσχουν σε ένα εσωτερικό τουρνουά στο γυμναστήριο των Λυκείων της πόλης, φυσικά τηρώντας τα προβλεπόμενα (τεστ, πρόγραμμα με διαφορετικές ώρες, μάσκες και αποστάσεις στην κερκίδα  κλπ)

Έτσι 9-10 το πρωί του Σαββάτου 19 Φεβρουαρίου, αγόρια και κορίτσια Ε και ΣΤ τάξεων και 10-11 αυτά των Α-Β Γ και Δ τάξεων, θα είναι ενταγμένα σε ομάδες και θα παίξουν κάτω από ένα όμορφο τίτλο. Αυτόν της Φιλίας και της διαφορετικότητας. Έννοιες και αξίες που ο αθλητισμός, ο υγιείς ερασιτεχνικός αθλητισμός, πάντα καλλιεργεί και προωθεί, ειδικότερα στις μέρες μας με τα όσα άσχημα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με τη βία  και  το ρατσισμό.

Όλα τα παιδιά θα φωτογραφηθούν με πανό που θα προβάλλουν τέτοια μηνύματα , θα τους απονεμηθεί έντυπο  με τίτλο «πρεσβευτής Διαφορετικότητας» καθώς και μετάλλιο του συλλόγου.

Η προτροπή των παραγόντων του Κερκυραϊκού είναι «να προσέχετε για να είμαστε ασφαλείς …περισσότερο γι αυτούς  που έχουν ανάγκη» !