Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος ο Ι. Κουρής από τον Αστέρα Πετριτή

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
15 Φεβρουαρίου 2022 / 16:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα αποτέλεσμα που ίσως αποδειχθεί οδυνηρό στο τέλος ανάγκασε σε παραίτηση τον προπονητή του Αστέρα Πετριτή Γιάννη Κουρή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα αποτέλεσμα που ίσως αποδειχθεί οδυνηρό στο τέλος ανάγκασε σε παραίτηση τον προπονητή του Αστέρα Πετριτή Γιάννη Κουρή. Το 0-0με τον Αστέρα Λιαπάδων και η απώλεια των δυο βαθμών, έφεραν στην έξοδο τον προπονητή της ομάδας τα  τελευταία 2 χρόνια (από Γεν. 2020), ενώ και παλιότερα ήταν στο τιμόνι της ομάδας.

Η διοίκηση τη ομάδας, άμεσα συνεδρίασε για το θέμα και έκανε δεκτή την παραίτηση.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Πετριτή

Ο Αστέρας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Κουρή. Η Διοίκηση του Αστέρα έκανε δεκτή την παραίτηση του Γιάννη και αποχωρεί έπειτα από 1,5 χρόνο κοινής πορείας. Ο Γιάννης είναι ένα κομμάτι της ιστορίας του Αστέρα, τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε ο,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια