Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Περιβόλι Βιταλάδες, Δραγωτινά, λόγω ΑΕΛ

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
03 Φεβρουαρίου 2022 / 16:08
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Δημοτικό γήπεδο της Λευκίμμης εξυπηρετεί για προπονήσεις και αγώνες τέσσερις ομάδες της περιοχής, την ΑΕΛ, τον Κάβο, Τους Βιταλάδες και τα Δραγωτινά.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Δημοτικό γήπεδο της Λευκίμμης εξυπηρετεί για προπονήσεις και αγώνες τέσσερις ομάδες της περιοχής, την ΑΕΛ, τον Κάβο, Τους Βιταλάδες και τα Δραγωτινά. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο όλες παίζουν εντός έδρας, σαν γηπεδούχοι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνουν όλα τα ματς σε αυτό το γήπεδο. Σάββατο ο Κάβος παίζει με τα Μωραϊτικά, ενώ Κυριακή παίζει η ΑΕΛ, αλλά και οι Βιταλάδες και τα Δραγωτινά, κάτι που δεν εξυπηρετεί, έτσι αναγκαστικά οι δυο τελευταίες ομάδες θα παίξουν σαν γηπεδούχοι στο κοντινότερο γήπεδο και αυτό είναι του Περιβολίου. Η ΕΠΣΚ ενημέρωσε με δελτίο τύπου για τις αλλαγές του Σαββατοκύριακου, που είναι μόλις τρεις.     

Ορισμός και αλλαγές αγώνων

Με απόφασή της Επιτροπής Πρωταθλημάτων γίνονται οι κάτωθι αλλαγές στους προγραμματισμένους αγώνες:

1- Ο προγραμματισμένος αγώνας της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 06.02.2022 μεταξύ των σωματείων ΑΟ ΠΑΞΟΙ-ΑΣ ΟΔ ΑΥΛΙΩΤΩΝ ορίζεται να διεξαχθεί στις 12.30 στο γήπεδο ΠΑΞΩΝ.

2- Ο προγραμματισμένος αγώνας της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 06.02.2022 μεταξύ των σωματείων ΑΟ ΠΟΣ ΒΙΤΑΛΑΔΩΝ-ΑΕ ΚΑΝΟΝΙΟΥ ορίζεται να διεξαχθεί στο γήπεδο ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ και ώρα 15.15, λόγω της διεξαγωγής αγώνα της Γ Εθνικής κατηγορίας ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ .

3- Ο προγραμματισμένος αγώνας της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 06.02.2022 μεταξύ των σωματείων ΑΟ ΚΕΡ ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ-ΑΠΣ ΗΡ ΑΓ ΔΕΚΑ ορίζεται να διεξαχθεί στο γήπεδο ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ και ώρα 12.15, λόγω της διεξαγωγής αγώνα της Γ Εθνικής κατηγορίας ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ.


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια