Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανανέωσαν οι αρχηγοί της «Βασίλισσας του Νότου»

Γ΄ Εθνική
15 Ιουλίου 2021 / 16:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΕ Λευκίμμης θα έχει αλλαγές τη σεζόν που έρχεται, αφού ως γνωστόν μετά από πολλά χρόνια άφησε τη θέση του προέδρου

ο Σπ. Μάστορας, έφυγε και ο γεν. αρχηγός κ. Γιώτης, αλλά και το προπονητικό τιμ του Π. Κορομπόκη που οδήγησε την ομάδα στη 2η θέση τη σεζόν που πέρασε.

Ο σχεδιασμός πάντα είναι η ΑΕΛ να μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει και να βάζει υψηλούς στόχους, έχοντας δίπλα της τον λαό της που της στέκεται κάθε στιγμή και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Περιμέναμε να ανακοινωθεί νέος προπονητής, με το σκεπτικό ότι θα μπουν τα πράγματα σε μια βάση και θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός. Βέβαια υπάρχει χρόνος για όλα αυτά, ενώ με τη νέα προκήρυξη της Γ΄ Εθνικής  θα αλλάξει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, αφού θα χρειαστεί να έχει στο ρόστερ της τουλάχιστον 10 ποδοσφαιριστές κάτω των 21, ενώ τουλάχιστον 5 από αυτούς θα πρέπει να αγωνίζονται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο διπλάσιος αριθμός χρειάζεται και για να γίνουν αλλαγές καθώς θα υπάρξουν τραυματισμοί, κάρτες κλπ. 

Παρ’ όλα αυτά σωστά η διοίκηση ξεκίνησε δειλά – δειλά με την ανακοίνωση της ανανέωσης δυο παικτών που είναι σημαίες για την ομάδα και αρχηγοί, του Τσεβανέδη και του Βασιλάκη, δυο παιδιών της Λευκίμμης που έχουν ματώσει τη φανέλα και η παρουσία τους στην ομάδα είναι κομβική.

Η ανακοίνωση για Τσεβανέδη: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης έχει την τιμή να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον εμβληματικό αρχηγό και αρχισκόρερ της Βαγγέλη Τσεβανέδη. Είναι τιμή μας που για μια ακόμη χρονιά ο «Τσέβα» θα βρίσκεται ανάμεσά μας. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης του εύχονται μια χρονιά γεμάτη Υγεία και πολλά γκολ με τη φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας».

Η ανακοίνωση για Βασιλάκη: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Βασιλάκη, εκ των αρχηγών της ομάδας μας. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του εύχονται μια χρονιά γεμάτη Υγεία και επιτυχίες με τη φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας.
Μια ομάδα - ένα πάθος. Συνεχίζουμε».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια