Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπάσκετ: Πήρε Παναγιώτη Παπαθανασίου ο Ιόνιος

Μεταγραφές
01 Ιουλίου 2021 / 15:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επενδύει στο ντόπιο στοιχείο ο Ιόνιος, ο οποίος και φέτος μοναδικό στόχο θα έχει την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Έτσι έκανε μια νέα προσθήκη με την απόκτηση του Παναγιώτη Παπαθανασίου από τον Κένταυρο Κέρκυρας. Και σίγουρα δεν θα σταθεί στη δεύτερη επίσημη μεταγραφή του, μετά τον Σούκερα που ήδη έχει ανακοινώσει.

Η ανακοίνωση: «Μέλος της ομάδας μας θα είναι ο νεαρός Power Forward, Παπαθανασίου Παναγιώτης. Αγωνιζόταν στους Κενταύρους Σολαρίου Κέρκυρας στους οποίους διακρίθηκε με την παρουσία του και αποτέλεσε στόχο της ομάδας μας. Παναγιώτη καλώς ήρθες στον Ιόνιο και σου ευχόμαστε τα καλύτερα στην αγωνιστική και φοιτητική σου πορεία».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια