Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζει με Γιάννη Κουρή στο τιμόνι του ο Αστέρας Πετριτή

Αστλερας Πετριτή
16 Ιουνίου 2021 / 17:04
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή πρωταγωνιστεί στην Α1 της ΕΠΣΚ, τα τελευταία χρόνια, έχοντας σαν μοναδικό στόχο την άνοδο

για δεύτερη φορά στη Γ΄ Εθνική. Η χρονιά που έληξε άδοξα ήταν μια άσχημη χρονιά για την ομάδα αφού με βάση τη δυναμική των άλλων και τη θέληση για άνοδο, ήταν το μεγάλο και αδιαφιλονίκητο φαβορί, έχοντας σαν προπονητή τον Γιάννη Κουρή, άλλοτε δόξα της ΑΕ Λευκίμμης και του ΑΟ Κέρκυρα. Η ομάδα ενημέρωσε ότι ο Γ. Κουρής θα είναι και τη νέα σεζόν ο τεχνικός και είναι πολύ λογικό, αφού πέρυσι δεν έδειξε το έργο του.

Η ανακοίνωση της ομάδας: «Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα και εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, ο σύλλογός μας θέτει σε εφαρμογή το πλάνο για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Η διοίκηση του Αστέρα Πετριτή ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή Γιάννη Κουρή. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, επικυρώθηκε η συμφωνία που υπήρχε από την προηγούμενη χρονιά για συνέχιση της συνεργασίας μας και για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια