Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΟΚ Κέρκυρα: Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε

Ανακοίνωση
23 Μαρτίου 2021 / 18:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το απόγευμα της Τρίτης 23/3 ο ΑΟΚ Κέρκυρα εξέδωσε ανακοίνωση για το ξεκίνημα των προπονήσεων της ομάδας,

αλλά και τους στόχους που έχει βάλει για τη φετινή συνέχεια και το μέλλον.
Μία ανακοίνωση που ξεκαθαρίζει πολλά, αφού υπήρξε μια ανησυχία τις προηγούμενες μέρες καθώς ο ΑΟΚΚ δεν είχε κάνει ούτε μια προπόνηση και είχε ουσιαστικά στο νησί 14 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές. Μέσα από την ανακοίνωση φαίνεται η αποφασιστικότητα να οργανωθεί η ομάδα, να κοιτάξει το μέλλον με άλλο μάτι και να προσπαθήσει να φτάσει ψηλότερα.
 
Η ανακοίνωση: «Σήμερα Τρίτη 23/3/2021 ο ΑΟΚ Κέρκυρα ξεκινάει προπονήσεις με νέους παίκτες και με σκοπό την επαναφορά της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες. Με πολύ κόπο και δουλειά πλαισιώσαμε και με νέους παίκτες, ώστε να δώσουμε στον κόσμο αυτό που πρέπει να ξέρει για την ομάδα που όλοι αγαπήσαμε.
Σας διαβεβαιώνω ότι, με αγάπη για την ομάδα και τη στήριξη επιχειρηματιών του νησιού, θα καταφέρουμε να ξαναφέρουμε την αίγλη και τις δόξες της Κέρκυρας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς δεν τάζουμε πρωταθλήματα και ούτε μειώνουμε και συκοφαντούμε κανέναν για να δείξουμε ότι είμαστε σωτήρες του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου. Είμαστε εδώ και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, πλαισιώνοντας με ικανούς παίκτες και μία νέα και δυνατή διοίκηση, να φέρουμε την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου ξανά κοντά μας… όσο και αν θέλουν κάποιοι με προσωπικές φιλοδοξίες να δείχνονται σαν σωτήρες ομάδων της Κέρκυρας.
Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο, όπως και τον πλέον γενικό διευθυντή Κώστα Σγουράκη, για τον αγώνα όλες αυτές τις ημέρες, ώστε να δώσουμε μία καλή είκόνα στον φίλαθλο κόσμο της Κέρκυρας.
Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε».
Μανέτας Ειρηναίος, Πρόεδρος του ΑΟ Κασσιώπη Κέρκυρα

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια