Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τον Αργεντίνο Laborda απέκτησε η ΑΕ Λευκίμμης

Γ΄ Εθνική
13 Οκτωβρίου 2020 / 18:11
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έναν μέσο από την Αργεντινή απέκτησε η ΑΕΛ λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μπορεί ο προπονητής Πάνος Κορομπόκης, μετά από δυόμιση μήνες προετοιμασίας να έχει εκτιμήσει τις δυνατότητες όλων των ποδοσφαιριστών, όμως η είδηση της απόκτησης του Agustin Laborda, ξάφνιασε. Προπονητής και διοίκηση έκριναν ότι η περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας θα τη βοηθήσει να πετύχει τον στόχο της και έφεραν στο νησί τον 22χρονο ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Agustin Laborda. Ο Agustin κατάγεται από την Αργεντινή, είναι γεννημένος 19/3/1998 και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Atletico River Plate, μεταπήδησε στην Atletico Excursionistas και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ισπανική Penya Esportiva San Jordi και τελευταίος του σταθμός πριν την ΑΕ Λευκίμμης ήταν η Ισπανική Ιbiza. Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και οι φίλαθλοι της Λευκίμμης του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια