Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανανέωσε ο Βασιλάκης, πήρε Τουρσίδη η ΑΕΛ

Γ΄ Εθνική
04 Σεπτεμβρίου 2020 / 18:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, αλλά η ΑΕ Λευκίμμης συνεχίζει την ενίσχυσή της,

με δύο ανακοινώσεις, μία για ανανέωση με τον αρχηγό Γιάννη Βασιλάκη, ένα παιδί γέννημα θρέμμα της ομάδας που παίζει κεντρικός αμυντικός, ενώ ενίσχυσε περισσότερο την άμυνά της με τον νεαρό Τουρσίδη που παίζει σαν δεξί μπακ. Να σημειώσουμε ότι ο Τουρσίδης πέρυσι πήγε στον Κιλκισιακό από τον ΑΟ Καρδιάς.
 
Οι ανακοινώσεις
 
  • «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με έναν εκ των αρχηγών της, Γιάννη Βασιλάκη. Το Δ.Σ. και ο κόσμος της Λευκίμμης του εύχονται Υγεία και πολλές επιτυχίες τόσο προσωπικές όσο και με την αγαπημένη μας ομάδα»
  • «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Νίκο Τουρσίδη. Ο Νίκος είναι γεννημένος 22/9/1999 και παίζει ως δεξί μπακ.  Το Δ.Σ. και ο κόσμος της Λευκίμμης του εύχονται Υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας. Μια ομάδα ένα πάθος».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια