Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε και Μεντή ο Αστέρας Πετριτή… φουλ για πρωταθλητισμό

Τοπικά πρωταθλήματα
01 Σεπτεμβρίου 2020 / 16:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχοντας παρακαταθήκη τις σπουδαίες εμφανίσεις των τελευταίων δύο χρόνων, τη δυναμική, αλλά και τις φετινές μεταγραφικές του ενισχύσεις,

ο Αστέρας Πετριτή δείχνει σαν ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για να φτάσει τη σεζόν που έρχεται στον τίτλο.
Η απόκτηση ποδοσφαιριστών όπως ο Λούβρος, ο Φώτης και ο Νίκος Μεντής, δείχνει ότι ο πρωταθλητισμός θα είναι μοναδικός στόχος της ομάδας του λιμανιού. Όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 31/8, απέκτησε τον Νίκο Μεντή, τον κεντρικό αμυντικό με παραστάσεις και σε επαγγελματικές κατηγορίες, ένα παιδί που πέρυσι ξεχώρισε με τη φανέλα του Νέου 2017. Αν υπολογίσει κανείς ότι κράτησε και όλους τους ποδοσφαιριστές που ήθελε ο προπονητής Γιάννης Κουρής, τότε θα περιμένουμε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα.
Να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία έχει ξεκινήσει σχεδόν πριν από 10 μέρες και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι αυτό που χάθηκε πέρυσι, όπως όλοι πιστεύουν στο λιμάνι, με τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω covid-19, ο Αστέρας θα το πάρει φέτος.
Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Μεντή: «Ο Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Μεντή. Ο Νίκος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα των ΑΟ Κέρκυρα, Διαγόρα Ρόδου, Φωστήρα, Αχαρναϊκού, Καραϊσκάκη και πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Νέου 2017. Του ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια