Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια για την προαγωγή στο διαιτητή Νίκο Πουλημά

ΕΠΣΚ
16 Αυγούστου 2016 / 13:33

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας συγχαίρει το διαιτητή Νίκο Πουλημά, για την αξιολόγηση και προαγωγή του στον πίνακα διαιτητών της Σούπερ Λίγκας.

Όπως αναφέρει την ανακοίνωσή της η ΕΠΣΚ «Η άνοδος αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την κερκυραϊκή διαιτησία και το ποδόσφαιρό μας και απηχεί τη μεγάλη προσωπική προσπάθεια του ίδιου του Νίκου, αλλά και τη συλλογική υποστήριξη που του παρέχει το τοπικό ποδόσφαιρο.
Νιώθουμε χαρά και περηφάνια, γιατί μετά την ιστορικής σημασίας παρουσία του Τάσου Κάκου, στα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά σαλόνια, η συμμετοχή του Νίκου Πουλημά στη Σούπερ Λίγκα αποδεικνύει το βάθος και την αξία της τοπικής διαιτησίας.
Είμαστε βέβαιοι ότι ο Νίκος θα ανταπεξέλθει με επιτυχία στις νέες προκλήσεις, που του παρουσιάζονται, θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών όλων μας και θα δικαιώσει τους ανθρώπους που τον εμπιστεύονται τόσα χρόνια.
Συγχαρητήρια στο δικό μας παιδί, τον Νίκο Πουλημά, ένα παιδί με ήθος, αγωνιστικότητα και αξίες, που αποτελούν τα εχέγγυα για μια πολύ καλή παρουσία στο επίπεδο του ποδοσφαίρου που θα συμμετάσχει.
Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας διαβεβαιώνει ότι παραμένει προσηλωμένο στο στόχο για συνεχή αναβάθμιση και εξέλιξη της κερκυραϊκής διαιτησίας. Η προσπάθεια σε αυτήν την κατεύθυνση συνεχίζεται τις επόμενες ημέρες».