Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος ο Γιάννης Καλούδης από τον Αστέρα Μωραΐτικων

Αστέρας Μωραϊτικών
27 Δεκεμβρίου 2019 / 14:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το καλοκαίρι ο Αστέρας Μωραΐτικων θέλησε να κάνει την υπέρβαση και να φτιάξει μια ομάδα που θα κυνηγούσε τον τίτλο και θα κέρδιζε την άνοδό της στην Α1 κατηγορία.

Ξεκίνησε με μια πολύ καλή επιλογή, πήρε στη θέση του προπονητή τον έμπειρο Γιάννη Καλούδη και παράλληλα σε συνεργασία μαζί του έκανε πολλές μεταγραφές έμπειρων παικτών (πάνω από δέκα) έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους του. Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν  τόσο καλά όσο όλοι περίμεναν, ο προπονητής Γιάννης Καλούδης μας είχε πει ότι δεν έγινε σωστή προετοιμασία λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων των παικτών και περίμενε ότι με την πάροδο του χρόνου και τα συνεχή ματς θα βελτιωνόταν η κατάσταση. Όμως η ομάδα με το τέλος του α΄  γύρου βρίσκεται στην 4η θέση μαζί με τις Μπενίτσες, αλλά εννέα βαθμούς πίσω από την κορυφή.
Όλα αυτά και κυρίως η θέση της ομάδας οδήγησε στην παραίτηση του Γιάννη Καλούδη, που αν και η διοίκηση του Αστέρα προσπάθησε να αλλάξει την απόφασή του δεν τα κατάφερε και μοιραία επήλθε το διαζύγιο. Ένας ακόμη προπονητής από τις δυο μεγάλες κατηγορίες αποτελεί παρελθόν.        
Η ανακοίνωση
«Η Διοίκηση του Αστέρα Μωραϊτίκων με τα λύπης της ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον προπονητή Καλούδη Ιωάννη. Ο Γιάννης επέμεινε στην παραίτηση του προκειμένου να αλλάξει κάτι και η ομάδα να πετύχει τον στόχο της.
Του ευχόμαστε ολόψυχα ότι καλύτερο στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.
Για εμάς θα παραμένει πάντα ένας πραγματικός Φίλος.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.»

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια