Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναστόπουλος: Η επιστροφή

ΑΟΚ Κέρκυρα
08 Φεβρουαρίου 2019 / 16:26
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Νίκος Αναστόπουλος, ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες της χώρας ε

ίναι αυτός που αναλαμβάνει τα ηνία του ΑΟΚΚ και θα προσπαθήσει να την φέρει πάλι στα σαλόνια της Superleague. Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά για τον «Αλενατόρε», αλλά θα περιοριστούμε σε κάποια στοιχεία που έχουν σημασία.
Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι ο προπονητής που ανέβασε την πρώτη φορά στη Α΄ Εθνική το 2004 τον ΑΟ Κέρκυρα, επί εποχής Σπύρου Καλογιάννη. Το πάθος του για το ποδόσφαιρο και την προπονητική είναι μεγάλο, ενώ μας δίνει την εντύπωση ότι η «ιταλική σχολή» είναι η προτίμησή του. Άνθρωπος που ξέρει όσο λίγοι το ποδόσφαιρο, αποφάσισε να επιστρέψει στο νησί το οποίο αγαπάει, καθώς έχει και αρκετούς φίλους εδώ.
Το σίγουρο είναι ότι λόγω και των Ολυμπιακών αισθημάτων του περισσότερου κόσμου στο νησί, η επιστροφή Αναστόπουλου θα φέρει και κόσμο στο γήπεδο και αν η ομάδα πάει καλά αγωνιστικά, η συσπείρωση θα είναι πολύ μεγάλη. Βέβαια τη σεζόν 2003-2004 η ομάδα λεγόταν ΑΟ Κέρκυρα, ενώ σήμερα μετά την ένωσή της με τον ΑΟ Κασσιόπης λέγεται ΑΟΚ Κέρκυρας.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια