Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέο και φιλόδοξο προπονητή επέλεξε ο Κρόνος

Γ΄ Εθνική
25 Ιουλίου 2018 / 15:57
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Γιάννης Καραϊσαρλής ήθελε να μείνει στον πάγκο του Κρόνου ο Ρομπέρτο Μπολάνο που ανέβασε την ομάδα στην Γ΄ Εθνική,

αλλά και η πλευρά του προπονητή ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένη από τον πρόεδρο. Όμως πολλές φορές κάποιες μικρολεπτομέρεις μπορεί να οδηγήσουν σε διαζύγιο, έστω και αν οι δυο πλευρές επιθυμούν τη συνεργασία. Αυτό έγινε και στην περίπτωση αυτή και ο πρόεδρος του Κρόνου Αργυράδων έψαξε προπονητή από το «πάνω ράφι». Όταν φέρνεις στο νησί έναν νέο και φιλόδοξο τεχνικό όπως ο Νίκος Θεοδοσιάδης, αυτό δείχνει η επιλογή σου, αφού ο Κατερινιώτης τεχνικός θα είναι στο τιμόνι του Κρόνου.
Ο 45χρονος Νίκος Θεοδοσιάδης είναι σχετικά νέος προπονητής, με την ως τώρα πορεία του να χαρακτηρίζεται θετική. Τελευταία ομάδα ο Απόλλωνας Λάρισας στη Β΄ Εθνική, κάτι που δείχνει πως οι γνώσεις του είναι ικανές να οδηγήσει πολύ ψηλά τον Κρόνο. Έχει γεννηθεί στην Πιερία και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2011 σαν υπηρεσιακός προπονητής στον Πιερικό, ενώ την επόμενη χρονιά πήγε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Τη σεζόν 2013 - 2014 ανέλαβε σαν προπονητής τον Πιερικό (Γ΄ Εθνική) και την επόμενη τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στη Γ΄ Εθνική. Ανέβηκε σκαλοπάτι την επόμενη σεζόν με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕ Καραϊσκάκης, επέστρεψε στον Πιερικό όπου ήταν από τον Αύγουστο ως τον Νοέμβριο του 2017 και στη συνέχεια πήγε στον Απόλλωνα Λάρισας ως το τέλος της σεζόν στη Β΄ Εθνική. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A και συνήθως παίζει με σύστημα 4-2-3-1.
Ο έμπειρος τουλάχιστον για τη Γ΄ Εθνική, νέος και φιλόδοξος προπονητής ήρθε στον Κρόνο με στόχο να χτίσει μια ομάδα όχι απλά ανταγωνιστική, αλλά πρωταγωνίστρια. Ο χρόνος θα δείξει τι μπορεί να κάνει, αφού εκ του αποτελέσματος πάντα κρίνουμε τους προπονητές, χωρίς να συνδυάζουμε όλες τις παραμέτρους που κάνουν καλή ή κακή την πορεία μιας ομάδας.  

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια