Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εξετάζουν επιστροφή Νίκιτς στον ΑΟΚ

Football League
10 Ιουλίου 2018 / 16:32
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας ποδοσφαιριστής που άφησε το δικό του στίγμα στην ομάδα, με ποιότητα και ήθος, ο Μπράνισλαβ Νίκιτς συνδέεται με το ενδεχόμενο

επιστροφής του στο δυναμικό του, κάτι που φαίνεται να εξετάζει ο ΑΟΚ. Και αυτό γιατί ο 34χρονος πλέον Βόσνιος χαφ που την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Άρη είχε φορέσει την φανέλα της Κέρκυρας από το δεύτερο μισό του 2015 μέχρι και το 2016-17 είναι έμπειρος και ικανός να βοηθήσει την ομάδα στη μάχη επιστροφής στη Superleague. Στα θετικά για τον πρώην παίκτη του ΑΟΚ, της Ζακύνθου, της Αναγέννησης Καρδίτσας και του Παναιτωλικού είναι το ότι γνωρίζει τον Δημήτρη Σπανό από το περυσινό κοινό τους πέρασμα στον Άρη Θεσσαλονίκης.
Βέβαια ο ΑΟΚ έχει ήδη κλείσει παίκτες που μένουν οι λεπτομέρειες για να ανακοινωθούν και οι περισσότεροι θα είναι στο νησί αφού θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 14 Ιουλίου τα εργομετρικά τεστ και οι αιματολογικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών. Η πρώτη επίσημη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί με την έναρξη των προπονήσεων στις 16 Ιουλίου στο προπονητικό κέντρο του Πλάντραφου.
Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης  Σπανός θέλει να έχει στη διάθεσή του, όλο το έμψυχο υλικό της ομάδας από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και αν θα χρειαστεί να κάνει η ομάδα 2-3 διορθωτικές κινήσεις μόνο. Αυτός είναι και ο στόχος της διοίκησης, αλλά πάντα υπάρχουν μικροπροβλήματα που μπορεί να καθυστερούν στην επισημοποίηση μιας μεταγραφής.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια