Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κουτζαβασίλης για έκτη συνεχόμενη χρονιά στον ΑΟΚ

Football League
09 Ιουλίου 2018 / 15:59
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για έκτη χρονιά θα συνεχίσει να βρίσκεται στην Κέρκυρα ο Φώτης Κουτζαβασίλης, αφού ο Έλληνας τερματοφύλακας, συμφώνησε

με τη διοίκηση και θα είναι ο πρώτος τερματοφύλακας της ομάδας και στη Football League. Ο τερματοφύλακας του ΑΟΚ έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ομάδα, έχει προσφέρει πάρα πολλά και μένει κοντα στην ομάδα στην προσπάθειά της να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο. Την περασμένη σεζόν ο «Κούτζα», είχε μόνο 7 συμμετοχές σε μια δύσκολη χρονιά για τον ίδιο και φυσικά για την Κέρκυρα, είχε χάσει τη θέση του βασικού από τον Γιαννακόπουλο, αλλά όταν χρειάστηκε έδειξε πόσο σπουδαίος είναι.
Ο ΑΟΚ προσπάθησε να κρατήσει τόσο τον Αντέτζο όσο και τον Γρομήτσαρη, τους δυο κεντρικούς αμυντικούς που θα βοηθούσαν (μαζί με τον Ιωάννου) στην προσπάθεια επιστροφής στη Superleague και τους έκανε συγκεκριμένες προσφορές. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφού οι δυο παίκτες βρήκαν ομάδα στη Superleague. Ο Γρομητσάρης πήγε στη Λάρισα και ο Αντέτζο στη Λαμία του Μπάμπη Τεννέ, εκεί όπου θα είναι συμπαίκτης και με τον Επστάιν.
Αναγκαστικά ο ΑΟΚ ψάχνει έμπειρο κεντρικό αμυντικό για να πλαισιώσει τον Γιάννη Ιωάννου και οι πληροφορίες θέλουν τον Άγγελο Βέρτζο να είναι στο στόχαστρο της ομάδας και να είναι πολύ κοντά να δώσουν τα χέρια και να ανακοινωθεί. Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός που πέρυσι έπαιζε στα Τρίκαλα, μπορεί να βοηθήσει και με την ποιότητά του και με την εμπειρία του και πλησιάζει συνεχώς στην Κέρκυρα.
Ο Βέρτζος είναι 1.75μ. γεννημένος το 1983 στην Αθήνα και έπαιξε επαγγελματικά από το 2002 σε Αχαρναϊκό, Πανηλειακό, Προοδευτική, Άγιο Δημήτριο, Βέροια, Νίκη Βόλου, Απόλλωνα Σμύρνης, ΑΕ Λάρισα και ΑΟ Τρίκαλα, έχοντας «γεμάτες σεζόν» σε όλες τις ομάδες.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια