Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανεκτίμητη η προσφορά του Σπύρου Βλάχου στον Αυγερινό Βαλανειού

Τοπικά πρωταθλήματα
06 Ιουνίου 2018 / 17:24
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η διπλή άνοδος του Αυγερινού Βαλανειού με παίκτη προπονητή τον Σπύρο Βλάχο, είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό για μια ομάδα

που πέτυχε τη μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία της και μάλιστα με άνθρωπο από το χωριό στο τιμόνι. Ο Σπύρος Βλάχος, τα δυο τελευταία χρόνια ανέβασε από τη Β΄ στην Α1 τον Αυγερινό, αλλά παραιτήθηκε πριν λίγο καιρό, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν τον αφήνουν να συνεχίσει. Έτσι άφησε την ομάδα του χωριού του και ίσως ο επόμενος σταθμός του να είναι κάπου κοντά ώστε να μειωθούν οι αποστάσεις και να μπορεί να μείνει στο ποδόσφαιρο που είναι η ζωή του.
Το Δ.Σ. του Αυγερινού  αναγνωρίζοντας την τεράστια συμβολή του στην επιτυχία της ομάδας εξέδωσε (την Τρίτη 5/6 το βράδυ) ευχαριστήρια ανακοίνωση που λέει:
«Ο Α.Π.Σ. Αυγερινός Βαλανειού ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή - παίκτη Σπύρο Βλάχο. Η Διοίκηση του Αυγερινού, σεβόμενη την επιθυμία του ίδιου να μην συνεχίσει στην ομάδα μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έκανε τελικά δεκτή την παραίτησή του. Η προσφορά του στην ομάδα είναι ανεκτίμητη και συνδέεται με τις 2 συνεχόμενες ανόδους, με αποκορύφωμα την φετινή άνοδο της ομάδας στην Α1΄ κατηγορία Ε.Π.Σ Κέρκυρας. Ο σύλλογος τον ευχαριστεί και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα αλλά και ότι καλύτερο στην προσωπική του ζωή. Ήταν, είναι και θα είναι ένα αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Αυγερινού».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια