Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σάββας και Ολυμπιάδα έλυσαν τη συνεργασία τους

Τοπικά πρωταθλήματα
15 Μαΐου 2018 / 16:33
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας από τους κορυφαίους και πιο έμπειρους προπονητές, ο Σάββας Σιδερόπουλος δε θα συνεργαστεί και για 3η σεζόν

με την Ολυμπιάδα, αφού οι δυο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους, μέσα σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης. Ο Σ. Σιδερόπουλος ο οποίος ήταν αυτός που για πρώτη φορά στην ιστορία της Ολυμπιάδας την είχε οδηγήσει στη Δ΄ Εθνική, ευχαρίστησε τους πάντες στην ομάδα, με την παρακάτω ανακοίνωσή του:  
«Μετά από 2 έτη απόλυτης συνεργασίας με την ιστορική Ολυμπιάδα Καρουσάδων οφείλω να εκφράσω στο ΔΣ στους ποδοσφαιριστές αλλά και στους εγκάρδιους φιλάθλους του σωματείου, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και αγάπη προς το πρόσωπο μου, αλλά και τις ειλικρινείς ευχές μου για μια καλή συνέχεια και πάντα να διαπρέπει ποδοσφαιρικά -αθλητικά- διοικητικά. Καλή συνέχεια».
Αλλά και από την πλευρά της η Ολυμπιάδα εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη λήξη συνεργασίας με τον Σάββα Σιδερόπουλο που αναφέρει:
«Η ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ ευχαριστεί τον πρώην προπονητή της ομάδας Σάββα Σιδερόπουλο για τη μεγάλη συνεισφορά του στο Σωματείο τα τελευταία 2 χρόνια. Ο Σάββας Σιδερόπουλος, με την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στο Σύλλογό μας, δίδαξε ήθος, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα! Φίλε Σάββα, σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας πρόσφερες αυτά τα 2 χρόνια και σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία! Με εκτίμηση το ΔΣ».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια