Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Μπάμπης Αρβανιτάκης ευχαρίστησε Ολυμπιάδα και Δ. Κουρσάρη

Τοπικά πρωταθλήματα
11 Μαΐου 2018 / 14:15
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με ευχαριστήριο προς τα ΜΜΕ, την ΕΠΣΚ, τα τοπικά σωματεία και τους προπονητές - μέλη του Συνδέσμου Κέρκυρας,

ο προπονητής και υπεύθυνος των ακαδημιών του Οδυσσέα Αυλιωτών Μπάμπης Αρβανιτάκης, στέκεται στη συμπεριφορά προπονητή και παικτών της Ολυμπιάδας και ουσιαστικά αναδεικνύει την εξαιρετική θέση-στάση που πήρε μια ομάδα προς τον αντίπαλο από τον οποίο έχασε. Δείχνει το πόσο σωστά διαπαιδαγωγούνται οι νεαροί ποδοσφαιριστές και ότι προτεραιότητα για όλους πρέπει να είναι ο αθλητισμός και η ευγενής άμιλλα. Η ανακοίνωση του καθηγητή Φυσικής Αγωγής Μπάμπη Αρβανιτάκη αναφέρει:
«Κύριοι, συγχαίρω και ευχαριστώ δημόσια τους ιθύνοντες και τον προπονητή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ  ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ για την άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά τους στο μεταξύ μας αγώνα στα πλαίσια του πρωταθλήματος υποδομών που διοργανώνει η ΕΠΣ Κέρκυρας. Ιδιαίτερα στέκομαι στην ενέργεια του συναδέλφου κ. Δημήτρη Κουρσάρη, που μετά τη λήξη του αγώνα μας επισκέφτηκε, μαζί με τους αθλητές του, στα αποδυτήρια ώστε να μας συγχαρούν για τη νίκη μας και την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση.  Τέτοιες πράξεις αποδεικνύουν ότι υπάρχει ελπίδα για το μέλλον του ποδοσφαίρου στον τόπο μας και όλοι μαζί ας προσπαθήσουμε να υπηρετήσουμε με ήθος και συνέπεια αυτό που αγαπάμε. Εύχομαι τόσο στο Σωματείο όσο και στο συνάδελφο Δημήτρη πάντα επιτυχίες».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια