Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκαθαρίζει την Παρασκευή η αποστολή του ΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ
08 Μαρτίου 2018 / 18:36
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην τελευταία προπόνηση της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει ο Γιάννης Μαντζουράκης τις προθέσεις του για τους παίκτες που θα πάρει

στην αποστολή για το Σαββατιάτικο ματς στη Λάρισα. Ο έμπειρος τεχνικός ξέρει ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σε Τουράμ, Σιόντη και Μπαλάφα και δε φαίνεται να θέλει να ρισκάρει με Γεωργίου και Νούνιες, ενώ εκτός είναι και ο Γκόμεζ και ίσως επιλεγεί για την αποστολή ο Ιωάννου. Ουκ ολίγα τα προβλήματα, αλλά υπάρχει θέληση και πίστη ότι η ομάδα μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Λάρισα.
Στην προπόνηση της Πέμπτης προσπάθησε να τονίσει τις τελευταίες κινήσεις που θέλει στον αγωνιστικό τομέα και σε θέματα τακτικής, δίνοντας βαρύτητα και στο κράτημα μπάλας και στην αμυντική οργάνωση, αλλά και στο επιθετικό κομμάτι και στα στημένα, εκεί όπου ίσως κριθεί και το ματς.
Το πιθανότερο είναι πέραν των Αρτυματά και Επστάιν που θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα, να μην κάνει αλλαγές στη σύνθεση και αυτοί να πάρουν τις θέσεις των Μπαλάφα και Σιόντη, αλλάζοντας διάταξη η ομάδα. Το απόγευμα της Παρασκευής που θα ανακοινωθεί η αποστολή θα δούμε αν θα έχει εκπλήξεις.
Από την πλευρά του ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ράτκο Ντόστανιτς, δε θα έχει στη διάθεσή του, τον τραυματία μεσοεπιθετικό, Αντνάν Αγκάνοβιτς, ενώ επιστρέφουν, ο Φατιόν και ο Γουάλας, που εξέτισαν τις ποινές τους, καθώς και ο Ναζλίδης, που αποθεραπεύτηκε.
Διαιτητής θα είναι ο 38χρονος Δημήτρης Θάνος της Ένωσης Γρεβενών. O επιχειρηματίας στο επάγγελμα, σφυρίζει το 81ο παιχνίδι του στη μεγάλη κατηγορία και το μόλις 3ο φέτος μετά τα ματς Απόλλων Σμύρνης - Λεβαδειακός και Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ, ενώ θα βρει την ΑΕΛ σε επαγγελματικό παιχνίδι για 4η φορά με τους «βυσσινί» να μετρούν στο παρελθόν 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στα παιχνίδια τους. Την Κέρκυρα την έχει βρει 11 φορές στο παρελθόν και μάλλον  είναι «γρουσούζης» αφού ο ΑΟΚ μετράει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες. Βοηθοί του θα είναι οι Ευθυμιάδης (Πιερίας), Σίπκας (Πέλλας) και 4ος Κουμπαράκης (Θράκης).

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια