Τρίτη 14.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ελπίδες για Γεωργίου και Νούνιες, εκτός ο Τουράμ κόντρα στην ΑΕΛ

ΑΟΚ Κέρκυρα
07 Μαρτίου 2018 / 18:59
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η σκέψη όλων στον ΑΟΚ είναι στο Σαββατιάτικο ματς στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ. Ένα θετικό αποτέλεσμα θα φέρει πιο κοντά στη σωτηρία

την κερκυραϊκή ομάδα και λογικό είναι να βλέπει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση σαν τελικό.
Πολλή δουλειά στις προπονήσεις, με τον Γιάννη Μαντζουράκη να αναλώνεται σε αρκετές ασκήσεις τακτικής, ενώ προσπάθησε να δώσει και την εικόνα της αντιπάλου έτσι ώστε να κατανοήσουν οι ποδοσφαιριστές τον τρόπο που θα πρέπει να αγωνιστούν. Υπήρχε μεγάλη διάθεση και σοβαρότητα από όλους, αφού ξέρουν πολύ καλά ότι πρέπει να πάρουν βαθμούς, έχοντας τον Απόλλωνα ισόβαθμο να διεκδικεί και αυτός την παραμονή του.
Και στο παιχνίδι αυτό, οι απουσίες δε θα λείψουν. Πέραν των Γκόμεζ που είναι τραυματίας και των Σιόντη και Μπαλάφα που είναι τιμωρημένοι, ο Ιωάννου είναι μεν ιατρικά καλά, αλλά έχει μείνει πίσω από φυσική κατάσταση και δεν είναι σίγουρο αν θα είναι στην αποστολή.
Πέραν αυτών, για τον Τουράμ το ρίσκο να πάει στη Λάρισα είναι μεγάλο, αφού δεν είναι έτοιμος και το πιο συνετό είναι να προετοιμαστεί για το επόμενο ματς με τη Λαμία που ίσως δώσει και την παραμονή στην κατηγορία με νίκη.
Δυο ποδοσφαιριστές που ακόμη είναι στο 50-50 για να ακολουθήσουν την ομάδα είναι οι επιθετικοί, Γεωργίου και Νούνιες. Ο πρώτος που είναι βασική επιλογή του προπονητή στο δεξί άκρο της επίθεσης, αλλά και ο Πορτογάλος που  είναι καιρό εκτός, κάνουν προπόνηση, αλλά δεν είναι 100% έτοιμοι και στην προπόνηση της Πέμπτης ίσως ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Και αυτό γιατί ο ΑΟΚ και πάλι χωρίς Τουράμ και Γεωργίου, στην επίθεση θα θέλει βοήθειες.
Από την πλευρά της η Λάρισα έβγαλε από την Τετάρτη το πρωί τα εισιτήρια του ματς στην κυκλοφορία και οι τιμές ξεκινάνε από 10€,  για τα πέταλα του γηπέδου, ενώ υπάρχουν και από 15€, ενώ 30€ και 50€ κοστίζουν στις θέσεις VIP. Είναι γεγονός ότι η ΑΕΛ μαζεύει κόσμο, έστω και αν υπάρχει κόντρα μερίδας του κόσμου με τον μεγαλομέτοχο Αλ. Κούγια, αλλά πάντα υπάρχει αρκετός στις εξέδρες για να στηρίξει την ομάδα.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια