Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έξω και οι τρεις επιθετικοί του ΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ

Σούπερ Λιγκ
01 Μαρτίου 2018 / 17:25
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Λες και κάποιος έχει κάνει μάγια φέτος στον ΑΟΚ, αφού οι τραυματισμοί και οι απουσίες είναι πολλές και συνεχείς.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα είναι καθοριστικό και η νίκη μονόδρομος, αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ. Μόνο που για να κερδίσεις πρέπει να έχεις και καλούς επιθετικούς και να σκοράρεις. Την προηγούμενη αγωνιστική ο ΑΟΚ πήγε με πολλές απουσίες στο Αγρίνιο. Το Σάββατο επιστρέφουν οι Σιόντης και Μπαλάφας, ενώ ο Επστάιν θα εκτίσει μια ακόμα αγωνιστική.
Ιατρικά έτοιμοι, αλλά όχι σε θέση να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα, είναι και οι Ιωάννου, Γκράσι και Νούνιες. Πέντε προσθήκες δηλαδή αν ο Γιάννης Μαντζουράκης κρίνει ότι τους χρειάζεται, αλλά στους βασικούς επιθετικούς, Επστάιν και Τουράμ προστέθηκε και ο Γεωργίου. Και αυτό γιατί η αλλαγή που έγινε στο ματς με τον Παναιτωλικό ήταν αναγκαστική αφού ένα «τράβηγμα» τον ανάγκασε να περάσει εκτός αγώνα. Η διάγνωση είναι θλάση, η οποία θα χρειαστεί 15 μέρες για να ξεπεραστεί, πράγμα που σημαίνει ότι και ο τρίτος βασικός επιθετικός της ομάδας του ΑΟΚ θα λείψει. Μεγάλη ατυχία, αφού ο βραχύσωμος εξτρέμ ήταν σε μεγάλη φόρμα και δικαίωσε τον Γιάννη Μαντζουράκη για την επιλογή του να τον χρησιμοποιεί σαν βασικό. Μην ξεχνάμε ότι με Ελευθερόπουλο στον πάγκο δεν έκανε ούτε τη βασική προετοιμασία, αφού ο τότε προπονητής του ΑΟΚ τον είχε εκτός σχεδίων.
Παρόλα αυτά και με δεδομένο ότι και ο Γκόμεζ που έπαιξε κατά καιρούς σαν δεξί χαφ, στη θέση του Γεωργίου, ο προπονητής του ΑΟΚ ψάχνει λύσεις και οι επιλογές του είναι μετρημένες με τόσους παίκτες εκτός. Η προπόνηση της Πέμπτης έδειξε ότι οι λύσεις είναι συγκεκριμένες και περιορισμένες. Στις πτέρυγες υπάρχουν ετοιμοπόλεμοι οι Παμλίδης, Κόντος, Μενσά και επανέρχεται ο Νούνιες, αλλά το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσουν οι δυο πρώτοι, με δεξιά τον Παμλίδη και αριστερά τον Κόντο.
Από και πέρα έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική και τα στημένα ο προπονητής της Κέρκυρας, χωρίς να δείξει τα χαρτιά του, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς του Αγρινίου. Οι Σιόντης και Μπαλάφας λογικά θα πάρουν θέση βασικού και μετά και το χαλάρωμα της Παρασκευής ο Γιάννης Μαντζουράκης θα αποφασίσει για την αποστολή αρχικά και στη συνέχεια για τους παίκτες που θα ξεκινήσει το Σάββατο.
Να υπενθυμίσουμε ότι το ματς στο ΕΑΚΚ ξεκινάει στις 17:15 και τα εισιτήρια του ματς, που θα μπορούν να προμηθευτούν οι φίλαθλοι τιμώνται όλα 5€, εκτός από τις θέσεις VIP, όπου η τιμή είναι 20€, ενώ από το πρωί στις 11:00 θα είναι ανοικτά τα εκδοτήρια του γηπέδου για να τα προμηθευτεί ο κόσμος, απαραίτητα με τον αριθμό ΑΜΚΑ τους.    

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια