Τρίτη 14.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον ΠΑΣ Γιάννενα

ΑΟΚ Κέρκυρα
27 Φεβρουαρίου 2018 / 19:11
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ανήκει στο παρελθόν, ο ΑΟΚ δεν κοιτάει πίσω, αλλά ο επόμενος εντός έδρας αγώνας πρέπει οπωσδήποτε

να συνοδευτεί με νίκη. Αντίπαλος ο ΠΑΣ Γιάννινα που έχει μεγάλη παράδοση απέναντι στην Κέρκυρα, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτε. Το Σάββατο στις 17:15 είναι η σέντρα και ήδη η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της, με τον Γιάννη Μαντζουράκη να βλέπει ευδιάθετους τους ποδοσφαιριστές του, να δουλεύουν πολύ για να είναι πανέτοιμοι. Ξέρει ότι ο ΠΑΣ με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο είναι πολύ δυνατός και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πάρει η ομάδα τους τρεις βαθμούς.
Στο παιχνίδι αυτό θα έχει σίγουρα τρεις προσθήκες, αφού Μπαλάφας, Σιόντης και Επστάιν που δεν αγωνίστηκαν στο Αγρίνιο είναι στη διάθεση της ομάδας και επιλογές για τη βασική ενδεκάδα, αν και οι αντικαταστάτες τους στο Αγρίνιο πήγαν πολύ καλά. Πέραν αυτών, η πορεία των τραυματιών της ομάδας, που δεν είναι και λίγοι, θα εκτιμηθεί και τουλάχιστον η παρουσία του Τουράμ θα βοηθούσε την ομάδα σε ένα τέτοιο ματς.
Οι επόμενες μέρες θα δείξουν κατά πόσο μπορεί να υπολογίζει και στους τραυματίες, αν και σε όλες τις θέσεις πλέον υπάρχουν ικανοί παίκτες να αντικαταστήσουν επάξια τους βασικούς. Αυτό που περιμένει η ομάδα είναι τον κόσμο της, που πρέπει να κατακλύσει το γήπεδο.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια