Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τουράμ, Μενσά και Κόντος έτοιμοι για τον Απόλλωνα

Σουπερ Λιγκ
14 Φεβρουαρίου 2018 / 17:46
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η προετοιμασία για το ματς ίσως της χρονιάς του ΑΟΚ, με τον Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζεται και ο προβληματισμός

είναι για τη κατάσταση του Τουράμ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής στο ματς με την Ξάνθη λόγω του προβλήματος που έχει στη μέση. Όμως δείχνει πολύ βελτιωμένος και πιθανόν να είναι στη διάθεση του Γιάννη Μαντζουράκη.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις, αλλά δε θέλει να απουσιάσει από το κρίσιμο αυτό παιχνίδι. Η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη, καθώς ανεβάζει τη δυναμική της επιθετικής γραμμής. Πέραν αυτού ανεβάζει στροφές και ο Κόντος, που μια θλάση τον έχει αφήσει τρεις εβδομάδες έξω, ενώ υπολογίζεται και ο νεοαποκτηθείς Μενσά, που μπορεί να δώσει ταχύτητα στην επίθεση της ομάδας.
Πέραν αυτών, ο Γιάννης Μαντζουράκης θέλει οι παίκτες του να δείξουν σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση από το πρώτο ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Είναι ένα ματς που δεν πρέπει να γίνουν λάθη και θέλει ψυχή και μυαλό από όλους.
Η παρουσία του Γ. Παράσχου στον πάγκο του Απόλλωνα, ενός έμπειρου προπονητή και κυρίως σπεσιαλίστα στο «κατενάτσιο», είναι ένας από τους λόγους που επιμένει ο ΑΟΚ στις στημένες φάσεις, αφού από αυτές μπορεί πιο εύκολα να φτάσει στο γκολ, γνωρίζοντας ότι ο Απόλλωνας θα έρθει με μοναδικό στόχο να μη δεχθεί τέρμα και να μη χάσει.   
Από την άλλη το μόνο που ενδιαφέρει τους ανθρώπους του Απόλλωνα είναι ο «τελικός» με την Κέρκυρα και τίποτα άλλο. Τη στιγμή που η ομάδα ψάχνει την πρώτη της νίκη ύστερα από τρεις μήνες, υπάρχουν διάφοροι ψίθυροι σύμφωνα με τους οποίους υπάρχει θέμα «Παράσχου». Από την ομάδα ωστόσο διαψεύδεται κάτι τέτοιο απαντώντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει θέμα Χάβου ή οποιουδήποτε άλλου, στηρίζουμε απόλυτα τον Παράσχο και μάλιστα θεωρείται ύποπτο ότι ανακινείται τέτοιο θέμα παραμονές ενός τόσο σημαντικού ματς».
 
Τα εισιτήρια του αγώνα
 
Ο ΑΟΚ, χρειάζεται τη συμπαράσταση του κόσμου και η διοίκηση στην προσπάθεια να βοηθήσει, έβαλε και πάλι το εισιτήριο στην τιμή μόλις των 5€, εξαιρούνται μόνο οι θέσεις VIP που η τιμή είναι στα 20€. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 
«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει  για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΕΑΚ Κερκυρας στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ θα ισχύσουν οι εξής ώρες λειτουργίας του εκδοτηρίου στο γήπεδο. Συγκεκριμένα το εκδοτήριο που βρίσκεται στο ΕΑΚΚ θα ανοίξει από τις 10.00 μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, Σάββατο 17 Φεβρουαρίου. Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 5€ Στις θύρες 2 – 3 – 4 και 20€ στη θύρα VIP. Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια