Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΠΑΟ Κερκύρας (box) διαμαρτύρεται για τη διαιτησία

Πυγμαχικός
14 Απριλίου 2016 / 09:51

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με πικρία αλλά και προβληματισμό επέστρεψε η ομάδα του πυγμαχικού ομίλου της Κέρκυρας από το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο ταλαντούχος Μικάλεφ Αλέξανδρος δεν τα κατάφερε να πείσει τον διαιτητή στον δεύτερο αγώνα του για την ποιότητα της τεχνικής και αγωνιστικής κατάρτισης του δίνοντας του δυο επίσημες παρατηρήσεις με αποτέλεσμα την διακοπή από τον προπονητή στην ανάπαυλα του τρίτου γύρου.
Στον πρώτο αγώνα αγωνίστηκε με τον αθλητή της Πάτρας Κιμιόπουλο (Άμυνα Πατρών) των οποίο ανάγκασε σε διακοπή στον δεύτερο γύρο ενώ την επόμενη μέρα αγωνίστηκε εναντίον του αθλητή από την Θεσσαλονίκη, Τρυφηνόπουλο (Άγιο Δημήτριο).
Στους αγώνες αγωνίστηκε και ο αθλητής Πίκουλας Αλέξανδρος στην κατηγορία των 81 κιλών ο οποίος γνώρισε την ήττα από τον αθλητή του Ολυμπιακού, Κάραλη Γεώργιο.
Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος του συλλόγου Νάκος Κώστας ο οποίος τόνισε ότι αν δεν παρθούν τα απαραίτητα μέτρα ο σύλλογος δεν θα συμμετέχει σε οποιαδήποτε διοργάνωση ενώ άμεση ήταν η απάντηση της Ομοσπονδίας προς τιμή της η οποία ανέφερε τα εξής:
Υπήρξαν διαμαρτυρίες για την διαιτησία οι οποίες θα απασχολήσουν την Κ.Ε.Δ και την Ομοσπονδία Πυγμαχίας οι οποίες επιφυλάσσονται για περαιτέρω αποφάσεις και ενέργειες .
Επειδή γίναμε μάρτυρες κάποιων περιστατικών διαιτησίας, τα οποία δημιουργούν σκέψεις και συνειρμούς θα τα εξετάσουμε με την Κ.Ε.Δ και εάν χρειαστεί θα λάβουμε τις απαραίτητες αποφάσεις όσο σκληρές και εάν είναι , δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κωνσταντίνος Γαζής, δίνοντας το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.