Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χαιρέτησε τους παίχτες ο Βοσνιάδης. Αρκετοί οι υποψήφιοι αντικαταστάτες

ΑΟΚ Κέρκυρα
20 Δεκεμβρίου 2017 / 17:59
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για τελευταία φορά βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του ΑΟΚΚ ο Αλέκος Βοσνιάδης την Τρίτη. Ο Μακεδόνας τεχνικός, αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές

καθώς δε θα βρίσκεται πλέον στον πάγκο της ομάδας. Αφού ευχαρίστησε τους παίχτες για τη συνεργασία που είχαν τους τελευταίους μήνες, τους ευχήθηκε το καλύτερο στη συνέχεια της σεζόν και φυσικά να καταφέρουν να βγάλουν την ομάδα από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, κρατώντας την στην κατηγορία. Την προπόνηση πραγματοποίησε ο γυμναστής της ομάδας Κώστας Παρούσης.
Πλέον η αναζήτηση νέου τεχνικού είναι ένα κομμάτι που «τρέχει» και ήδη έχουν γίνει επαφές με υποψήφιους, ένας εκ των οποίων θα αναλάβει την ομάδα. Στο τραπέζι αρκετά ονόματα, όπως αυτά των Αναστασιάδη και Τσιώλη. Όμως κανείς δεν ξέρει με σιγουριά ποιος θα είναι τελικά ο εκλεκτός, που θα πρέπει άμεσα να έρθει για να γνωρίσει και να προετοιμάσει την ομάδα, αφού υπάρχουν υποχρεώσεις από τις 6/1 και μάλιστα με ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας πρώτα με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και ακολουθούν ο ΠΑΟΚ εδώ στο ΕΑΚΚ και ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο, πολύ δύσκολα παιχνίδια στα οποία η ομάδα πρέπει να κυνηγήσει βαθμούς. Όλα αυτά όπως και η δύσκολη βαθμολογική θέση αξιολογούνται από τους προπονητές, οι οποίοι θα πρέπει να σκεφτούν και να αποφασίσουν αν θα αναλάβουν το ρίσκο.
Πέραν αυτού, είχαν δρομολογηθεί κάποιες μεταγραφές από τον Αλ. Βοσνιάδη όπου σύμφωνα με δηλώσεις του η ομάδα θέλει 4-5 παίκτες έτοιμους για την ενδεκάδα, αλλά ίσως ο νέος προπονητής έχει άλλη άποψη και αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα. Η μεταγραφή του Ν. Μυτίδη που ήδη έχει γίνει και του Ιταλού κεντρικού αμυντικού Ν. Γκράσι είναι έτσι κι αλλιώς αναγκαίες, αφού στις θέσεις αυτές έχει μεγάλο πρόβλημα ο ΑΟΚ. Από κει και πέρα πρέπει να έρθει ο νέος τεχνικός, να αξιολογήσει παίκτες και ανάλογα να ζητήσει ενίσχυση εκεί που αυτός θα κρίνει. Μια δύσκολη καμπή για την ομάδα που όμως μπορεί να ανακάμψει.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια