Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος ο Βοσνιάδης από τον πάγκο του ΑΟΚΚ

ΑΟΚ Κέρκυρα
19 Δεκεμβρίου 2017 / 15:58
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η λήξη της συνεργασίας του ΑΟΚ με τον Αλέκο Βοσνιάδη, τον δεύτερο την φετινή αγωνιστική περίοδο μετά τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο,

ήταν κάτι που πολλοί δεν περίμεναν. Ο Μακεδόνας τεχνικός που ανέλαβε την ομάδα στις 31 Αυγούστου, δεν είχε τα αποτελέσματα που περίμενε η διοίκηση και ο κόσμος αφού το τέλος του πρώτου γύρου, βρίσκει την ομάδα κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σε 13 αγώνες πρωταθλήματος η ομάδα έχει δυο νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες, μια πολύ χαμηλή συγκομιδή, τουλάχιστον στα εντός έδρας ματς όπου πέτυχε τις δυο νίκες. Επίσης, έχει μέινει εκτός και στον  θεσμό του κυπέλλου.
Κατόπιν εορτής, πολλά μπορεί να ειπωθούν, αλλά σημασία έχει ότι όλα αυτά συνέβησαν και επειδή όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και συνήθως σε μια ομάδα αν κάτι δεν πάει καλά την πληρώνει ο προπονητής, αυτό έγινε και τώρα. Ο Αλέκος Βοσνιάδης όπως είπε στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον Ατρόμητο το περασμένο Σάββατο, θα έκανε τουλάχιστον πέντε μεταγραφές και μάλιστα τόνισε ότι έχουν γίνει ήδη συζητήσεις.
Τη Δευτέρα το βράδυ έγινε συνάντηση του προπονητή με τη διοίκηση και καθώς υπήρξε διάσταση απόψεων και φιλοσοφίας ανάμεσα στις δυο πλευρές, αποφασίστηκε το τέλος της συνεργασίας. Φυσικά ο ΑΟΚ ψάχνει για προπονητή, ακούστηκαν κάποια ονόματα, έχουν γίνει ήδη κάποιες επαφές αλλά ως την ώρα που γράφεται το άρθρο δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό. 
 
Κάρτες συμπλήρωσαν Σιόντης και Γκόμεζ
 
Δυο παίκτες του ΑΟΚ συμπλήρωσαν κάρτες και αυτόματα έχουν ποινή τιμωρίας που θα πρέπει να επιλέξει η διοίκηση σε ποια από τα επόμενα τέσσερα ματς, θα τις εκτίσουν. Στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, Γκομέζ και Σιόντης είδαν κίτρινες κάρτες με τον Σιόντη να φτάνει τις τέσσερις και θα χάσει ένα ματς, ενώ ο Γκομέζ συμπλήρωσε εφτά και θα χάσει 2 από τα επόμενα 4 ματς της Κέρκυρας.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια