Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Αρτινός Αθανασίου στο Εθν. Φιλιππιάδας – ΑΕΛ

Γ ΄ Εθνική
30 Nov 2017 / 16:04
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ΑΕ Λευκίμμης, καθώς την Κυριακή στις 15:00 πάει στη Φιλιππιάδα

για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Ένα ματς που έχει ιδιαίτερη σημασία και για τις δυο ομάδες αφού το πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά και η υπόθεση παραμονή αρχίζει να προβληματίζει τους πάντες.
Έτσι, τόσο ο Εθνικός όσο και η Λευκίμμη θέλουν πολύ τη νίκη, με την ομάδα της Κέρκυρας να πηγαίνει χωρίς προβλήματα και με τη συμπαράσταση δεκάδων φίλων της θα προσπαθήσει να γυρίσει με το τρίποντο. Η ΕΠΟ όρισε Αρτινό διαιτητή για το ματς, τον Αθανασίου, ενώ Γιαννιώτες είναι οι βοηθοί Αντωνίου και Γιώτης. Βέβαια αυτό που θα μετρήσει είναι η απόδοση της ΑΕΛ που είναι ικανή για τα πάντα, αφού εκτός έδρας σε πέντε ματς έχει τρεις νίκες και δυο ήττες, έχει καλύτερη συγκομιδή σε σχέση με τα εντός έδρας ματς που έχει μόλις μια νίκη, μια ήττα και δυο ισοπαλίες.
 
Κερκυραίοι διαιτητές στο ντέρμπι της Θεσπρωτίας
 
Οι «παραμελημένοι» αξιολογημένοι  Κερκυραίοι διαιτητές, λίγες φορές ορίζονται ως τώρα στα πρωταθλήματα, αυτή τη φορά στο ντέρμπι της Θεσπρωτίας που θα γίνει στον Παραπόταμο ανάμεσα σε Αστέρα και Θεσπρωτό ορίστηκε διαιτητικό τρίο. Διαιτητής θα είναι ο Κ. Τόμπρος και βοηθοί του οι Σκορδίλης και Μιχαλάς. 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια