Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το «ευχαριστώ» του τερματοφύλακα του Αστέρα για τη συμπαράσταση

Αστέρας Πετριτή
09 Nov 2017 / 17:18
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός ο τερματοφύλακας του Αστέρα Πετριτή, Γιάννης Ριγανάς, μετά την προπόνηση της Τρίτης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης επέστρεφε από τον Πετριτή στην πόλη, από τον δρόμο που περνάει από την Μπούκαρη. Αν και με πολύ προσοχή και με ταχύτητα κάτω των 30 χιλιομέτρων, η βροχή και ο δυνατός αέρας ήταν αιτία πολλές ελιές να πέσουν στο οδόδτρωμα και με το πάτημά τους, να αυξηθεί η ολισθηρότητα σε επικίνδυνο βαθμό.
Αυτό ήταν αρκετό ώστε ο Γιάννης να βρεθεί από ύψος 10 μέτρων στον γκρεμό με το μισό αυτοκίνητο στη θάλασσα και το άλλο μισό στα βράχια. Όμως «είχε άγιο» και μέσα στη μεγάλη του ατυχία, στάθηκε τυχερός αφού δεν χτύπησε μετά από τέτοια πτώση. Φυσικά πήγε στο Νοσοκομείο για εξετάσεις, οι οποίες βγήκαν καλές και το μόνο πρόβλημα είναι οι πόνοι από το τράνταγμα λόγω της πτώσης και ένας επιπλέον πόνος στο ισχίο επειδή με την πτώση χτύπησε στο χειρόφρενο. Για τον νεαρό ποδοσφαιριστή που έχει αφήσει δείγματα ήθους και είναι σεβαστός όχι μόνο στην ομάδα του αλλά σε όλη την ποδοσφαιρική Κέρκυρα υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον και ευχές από όλους. Φυσικά, η οικογένεια του Αστέρα Πετριτή ήταν αυτή που έτρεξε άμεσα δίπλα στον ποδοσφαιριστή της και αυτός δημόσια την ευχαρίστησε γι αυτό. Στο ευχαριστήριο του αναφέρει:
«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, τον κόσμο του Αστέρα Πετριτή, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου μετά την περιπέτεια που είχα χθες... πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το χωριό μέσα απ την καρδιά μου».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια