Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Μάχη Τσιοφίλη θα διευθύνει το ΑΕΠ Καραγιαννίων - ΑΕΛ

Football League II
01 Nov 2017 / 15:40
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα ακόμα σπουδαίο ντέρμπι έχει μπροστά της η ΑΕΛ, όπου αυτή τη φορά θα βρεθεί στον νομό Κοζάνης για να αντιμετωπίσει την ΑΕΠ Καραγιαννίων,

μια ομάδα που είναι από τις καλύτερες στην κατηγορία. Σίγουρα, η πρόκληση να παίζεις με τον πρωτοπόρο είναι μεγάλη και η ΑΕΛ ξέρει ότι αυξάνονται οι δυσκολίες στο εν λόγω ματς.
Η ΕΠΟ όρισε για τον αγώνα αυτό, μία γυναίκα διαιτητή από τη Λάρισα, τη Μάχη Τσιοφίλη, ενώ και οι βοηθοί Καραγιάννης και Νάκας είναι επίσης Λαρισαίοι. Βέβαια σημασία έχει η ΑΕΛ να είναι καλή στον αγωνιστικό χώρο, εκεί όπου θα παραταχθεί χωρίς τον Θεοδωράκη που αποβλήθηκε με 2η κίτρινη την περασμένη Κυριακή με τον Μακεδονικό Φούφα, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στον Ι. Σφακιανάκη, αλλά παρόλα αυτά, ο τεχνικός της ΑΕΛ έχει λύσεις.
Πέραν αυτού, οι φίλοι της ομάδας ετοιμάζουν νέα «εκστρατεία» την Κυριακή για να ενισχύσουν τη «Βασίλισσα του Νότου». Ήδη οι εγγραφές για την εκδρομή είναι πάρα πολλές και αναμένεται και πάλι περισσότεροι από 100 φίλοι της ομάδας να ταξιδέψουν στην Κοζάνη για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Η ΑΕΛ έχει μπροστά της μία δύσκολη τετράδα αγώνων, αφού μετά τον Μακεδονικό και την ΑΕΠ Καραγιαννίων, θα υποδεχτεί τον Τηλυκράτη και αμέσως μετά ταξιδεύει στη Φλώρινα και συγκεκριμένα στο Αμύνταιο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ερμή. Όμως δείχνει ότι μπορεί να ξεπερνά κάθε δυσκολία και μετά τα τρία επόμενα ματς θα κάνει «ταμείο» για να δει τι έχει πετύχει.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι δυο ομάδες δεν είναι άγνωστες μεταξύ τους, αφού είχαν βρεθεί αντίπαλες πριν έξι ακριβώς μήνες, στις 5 Απριλίου, για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος (Κυπελλούχος Κέρκυρας – Κυπελλούχος Κοζάνης), με την ΑΕΛ να «καθαρίζει» το ματς χάρη σε σε δυο τέρματα του Τσεβανέδη στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια