Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Κορίνθιος Νεοφυτιάδης στο ΑΟΚ - ΑΕΛ

Σούπερ Λιγκ
01 Nov 2017 / 15:30
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πολύ ενδιαφέρον ματς της ερχόμενης Κυριακής ανάμεσα στον ΑΟΚΚ και την ΑΕ Λάρισα ορίστηκε από την ΕΠΟ να διευθύνει

ο Ι. Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), ενώ βοηθοί του θα είναι οι  Μ. Καρσιώτης (Κορινθίας), Μ. Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής) και 4ος ο Α. Κατσικογιάννης (Ηπείρου). Είναι παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες και ο διαιτητής της αναμέτρησης σίγουρα θα έχει δύσκολο έργο.
Εν τω μεταξύ, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται, με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο μόνο στο ματς της Κυριακής, αφήνοντας το παιχνίδι με τον ΠΑΣ πίσω, αφού ουσιαστικά ήταν μια κακή παρένθεση στην ως τώρα αγωνιστική παρουσία του ΑΟΚ.
Το τεχνικό τιμ της ομάδας έχοντας αναλύσει τον αντίπαλο που με τις δυο συνεχόμενες νίκες του έχει ανεβασμένη ψυχολογία, δουλεύει στις προπονήσεις πάνω στο συγκεκριμένο ματς, ο Αλέκος Βοσνιάδης ξέρει ότι δε θα είναι εύκολο απόγευμα, αλλά μπορεί να γίνει, αν η ομάδα αν παίξει πάνω στο αγωνιστικό πλάνο που θέλει ο Μακεδόνας τεχνικός.
Το μόνο που δοφίζει την ομάδα της Κέρκυρας είναι ο κακός της εαυτός και αφού σιγά-σιγά βρίσκει και τον δρόμο προς τα δίχτυα, είναι πλέον στο χέρι της να κερδίσει το παιχνίδι με τη Λάρισα. Όπως όμως και να το δει κανείς, είναι ένας εντός έδρας αγώνας και η συγκομιδή μόλις 7 βαθμών σε 5 εντός έδρας παιχνίδια, είναι μικρή για τον ΑΟΚΚ. Όλοι ξέρουν ότι πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής ώστε να βγει η ομάδα νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο. Στον ΑΟΚ ελπίζουν ότι ο κόσμος θα βρεθεί στο γήπεδο με τα εισιτήρια να έχουν και πάλι προσιτές τιμές, που ξεκινάνε από 5€ στη μικρή και 10€ στη μεγάλη κερκίδα.
Τουράμ και Νούνιες είναι ακόμα αμφίβολοι, αφού αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών αλλά μέχρι την Κυριακή πολλά μπορούν να αλλάξουν.   
 
Οι αγώνες των ομάδων υποδομής Κ20 και Κ17
 
Εν τω μεταξύ ορίστηκαν και οι αγώνες των ομάδων υποδομών του ΑΟΚ. Η Κ20 θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Λάρισας το Σάββατο 4/11 στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι στις 11:00. Με τον Παναιτωλικό θα αγωνιστεί η Κ-17 επίσης στο γήπεδο της ΕΠΣΚ, παιχνίδι που ορίστηκε για την Κυριακή 5/11 το οποίο θα ξεκινήσει στις 11:00. Τέλος ο αγώνας της Κ-15 που ήταν να γίνει με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ορίστηκε για τις 23/12.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια