Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έβγαλε παίκτες στην επιφάνεια ο Βοσνιάδης

ΑΟΚ Κέρκυρα
12 Σεπτεμβρίου 2017 / 14:45
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί ο Παναθηναϊκός, να μην έχει τη δυναμική που είχε ο άλλοτε, αλλά μια νίκη και μάλιστα κάτω από φόρτιση και πίεση για το αποτέλεσμα,

πάντα είναι μια σπουδαία επιτυχία. Και πράγματι αυτό το τρίποντο, βάζει τη βάση για να αναστηθεί ο «κοιμισμένος» ΑΟΚ, που πιο ενισχυμένος από πέρσι δε θα πρέπει να είναι στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, πρέπει να «καθαρίσει» νωρίς και φέτος.

Θα σταθούμε στις αλλαγές του νέου τεχνικού Αλέκου Βοσνιάδη, ο οποίος έδειξε να έχει διαβάσει πολύ καλά τον Παναθηναϊκό και επίσης τόλμησε να κάνει αλλαγές ουσιαστικές που τον δικαίωσαν και από την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο και από το αποτέλεσμα. Τόσο ο Παμλίδης που είναι γρήγορος κινητικός και έδωσε μάχες ώστε ο ΠΑΟ να μην κάνει παιχνίδι, όσο και οι Μπαλάφας, Γρομητσάρης πήραν φανέλα βασικού και δικαίωσαν τον Βοσνιάδη, ενώ ο Ντουάλα που ήταν στους παίκτες για αποχώρηση, αφού δεν τον εμπιστευόταν ο Ελευθερόπουλος, ήταν MVP του ματς. Αναστήθηκε κυριολεκτικά, έδειξε πόσο σπουδαίος παίκτης είναι, μας θύμισε τον παίκτη που «οργίαζε» όταν είχε πρωτοέλθει. Ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό και έχασε έδαφος πέρσι, έτσι αγωνίστηκε μόλις σε 18 μόλις ματς (2 γκολ/1 ασίστ), κυρίως σε όλες τις θέσεις του άξονα (οκτάρι-δεκάρι). Έκανε επέμβαση, το καλοκαίρι στάθηκε άτυχος και στην Τούμπα έπαιξε για πρώτη φορά. Κόντρα στον  Παναθηναϊκό όμως, έδειξε πως έχει πλέον επιστρέψειο 100% και ο ΑΟΚ κέρδισε ακόμα μια σπουδαία μονάδα για τη συνέχεια.

 

Ευχαριστήριο της ΠΑΕ στον κόσμο του νησιού

 

Η ΠΑΕ που σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κέρκυρας συγκέντρωσε τρόφιμα στο ματς με τον ΠΑΟ, για να δοθούν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, ευχαρίστησε τον κόσμο για την χειρονομία του, αλλά και την στήριξη στο ματς, βγάζοντας την παρακάτω ανακοίνωση:

 «Η ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ευχαριστεί το φίλαθλο κοινό τόσο για την παρουσία του και στήριξη του στην ομάδα του νησιού μας αλλά και για την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην συλλογή τροφίμων για τις ευπαθείς ομάδες, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη. Ευχαριστούμε».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια