Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας: 50% έκπτωση στα πλοία για τους «ξένους»

Half Marathon Corfu
31 Αυγούστου 2017 / 09:44

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ημιμαραθώνιος της Κέρκυρας, που διοργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με τον ΚΓΣ και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ στις 24 Σεπτεμβρίου,

είναι ένα αθλητικό γεγονός που σίγουρα θα φέρει πολλούς δρομείς εκτός Κέρκυρας στο νησί και είναι ένας αγώνας ξεχωριστός με σωστό προγραμματισμό και από ανθρώπους που ξέρουν τι σημαίνει στίβος. Η Οργανωτική Επιτροπή που προσπαθεί όλα να είναι άψογα, φρόντισε να έρθει σε συνεννόηση με κοινοπραξία που κάνει τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα, ώστε να μειώσει το κόστος μετακίνησης των αθλητών που θα καταφτάσουν. Γιατί είναι σημαντικό για τους εραστές του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ένας αγώνας να μην έχει τεράστιο κόστος. Μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση που ξεκαθαρίζει τον τρόπο των εκπτώσεων (που φτάνουν το 50%) στη μετακίνηση.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Στην ακτοπλοϊκή μετακίνηση με την κοινοπραξία «Kerkyra Lines» παρέχεται στους συμμετέχοντες για το διάστημα από 21/9 μέχρι 25/9, στο δρομολόγιο από Ηγουμενίτσα προς Κέρκυρα και αντίστροφα: 50% έκπτωση στη μεταφορά των ΙΧ. Οι παραπάνω κρατήσεις για την ακτοπλοϊκή μεταφορά των Ι.Χ., θα πρέπει να γίνουν από το γραφείο της Ο.Ε. αφού πρώτα έχει ολοκληρωθεί η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στον Ημιμαραθώνιο Κέρκυρας. Γραφείο Οργανωτικής Επιτροπής: Σταματίου Δεσύλλα 1, 49100, Κέρκυρα, 26610 21047, e-mail: [email protected].
50% έκπτωση για τη μετακίνηση των προσώπων. Οι ενδιαφερόμενοι για να τύχουν την έκπτωση του 50%, θα πρέπει να προσκομίσουν στα εκδοτήρια:  Οι συμμετέχοντες αγωνιζόμενοι, την επιβεβαίωση της ολοκληρωμένης εγγραφής που λάβανε ηλεκτρονικά από την Ο.Ε. για τη συμμετοχή τους στον Ημιμαραθώνιο μαζί με την ταυτότητα τους. Οι Εθελοντές, την αποδοχή της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα εθελοντισμού που λάβανε ηλεκτρονικά από την Ο.Ε. για τη συμμετοχή τους στον Ημιμαραθώνιο μαζί με την ταυτότητα τους. Οι Κριτές, την απόδειξη της συμμετοχής τους στην Αγωνόδικο του Ημιμαραθωνίου που εκδίδεται μετά από αίτημα τους στην Ο.Ε. μαζί με την ταυτότητα τους».