Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θέλει δουλειά ο ΑΟΚ αλλά έχουμε χρόνο

ΑΟΚ Κέρκυρα
30 Αυγούστου 2017 / 10:43

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αναμένεται από ώρα σε ώρα η επίσημη ανακοίνωση για την πρόσληψη του Αλέκου Βοσνιάδη, ο οποίος επιστρέφει στην Κέρκυρα μετά από 15 μήνες

στη θέση του Δ. Ελευθερόπουλου, αλλά ήταν στην Τούμπα, είδε το ματς με τον ΠΑΟΚ και δεν απέφυγε να κάνει δηλώσεις όταν του ζητήθηκε για την ομάδα και το αύριο της.
Συγκεκριμένα είπε: «Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Κέρκυρας είναι μεγάλη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Η Κέρκυρα θέλει δουλειά, έχουμε χρόνο μπροστά μας 15 ημέρες και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε κάποια πράγματα, αλλά εάν δεν πάω να δω από κοντά την ομάδα, δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά».
Θετικό γι αυτόν και την ομάδα είναι ότι υπάρχει αυτή η διακοπή του πρωταθλήματος για δυο εβδομάδες λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής και μέσα σε αυτήν θα προσπαθήσει να διορθώσει πράγματα που πιστεύει πως είναι απαραίτητα, με στόχο βέβαια όχι απλά την αγωνιστική βελτίωση αλλά και τη συγκέντρωση βαθμών, αφύ αυτοί θα μετρήσουν στο τέλος.  Ο Αλέκος Βοσνιάδης αναμένεται την Τετάρτη 30/8 το πρωί, με τον υπηρεσιακό Κ. Χριστοφοράκη να συνεχίζει να προπονεί αυτός τους παίκτες.