Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γύρισαν με κύπελλο οι Φαίακες από τον Βόλο

Παλαίμαχοι
07 Ιουνίου 2017 / 18:18
Σπύρος Πίκουλας

ΒΟΛΟΣ. Με το κύπελλο του πρωταθλητή επέστρεψε η ομάδα Επιλέκτων Παλαιμάχων Κέρκυρας «Φαίακες» από το τουρνουά που διεξήχθη στο Βόλο

το τριήμερο 3-5 Ιουνίου, με τη συμμετοχή 8 ομάδων. Η ομάδα Παλαιμάχων του νησιού, αποτελείται από παλιούς ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα διαφορετικών ομάδων και έχει μεγάλη δράση και συμμετοχή σε πολλούς αντίστοιχους αγώνες εκτός Κέρκυρας.
Έτσι πήγε και στο τουρνουά του Βόλου όπου κέρδισε κατά σειρά την Καρδίτσα με 4-1 (σκόρερ Πλάτωνας, Βλάχος, Αποστόλης 2), τον Αλμυρό Βόλου 2-1 (σκόρερ  Αποστόλης, Θεοδόσης) και στον τελικό την Αγριά Βόλου με 4-2 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 0-0, σκόραραν στα πέναλτι Βλάχος, Πλάτωνας, Πανδής και Λέσσης ενώ 2 πέναλτι απέκρουσε ο τερματοφύλακας Κώστας Νέτης).
Οργανωτής και ψυχή της ομάδας ο παλιός άσσος του ΑΟ Κέρκυρα Αποστόλης Τζουβάρας, ενώ η ομάδα ετοιμάζεται για ανάλογο τουρνουά που θα γίνει την επόμενη χρονιά τον Ιούνιο στην Κατερίνη. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι Φαίακες έμεναν στην Πορταριά του Πηλίου, ενώ είναι δύσκολο να μετέχουν σε τέτοια τουρνουά, αφού οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις  των παικτών δεν τους επιτρέπουν να λείπουν μέρες από το νησί, όμως η αγάπη για το άθλημα και την καλή παρέα βρίσκει πάντα λύσεις. 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια