Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ικανοποίησαν Ματζουρογιάννης και Μονόπωλης

69α Βενιζέλεια
06 Ιουνίου 2017 / 19:08

ΧΑΝΙΑ. Στα 69α Βενιζέλεια, που έγιναν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, πήραν μέρος το Σάββατο ο Παναγιώτης Ματζουρογιάννης και ο Δημήτρης Μονόπωλης.

Οι δυο αθλητές του Κερκυραϊκού βρέθηκαν στην Κρήτη και πήραν μέρος στο μίτινγκ, στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας τους, ενόψει των πολλών επίσημων υποχρεώσεών τους.
Ο προπονητής τους Παύλος Σκορδίλης έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από τους δυο άλτες, με τον Μαντζουρογιάννη να κάνει άλμα στα 7.44μ. και να είναι πολύ καλό με τις δεδομένες καρικές συνθήκες, άγγιξε το όριο συμμετοχής στους Πανευρωπαϊκούς Κ20 (όριο 7.50μ. αναμένεται σύντομα να «πιάσει» το όριο)  ενώ ο Δ. Μονόπωλης δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, στο τριπλούν έκανε άλμα 14.70μ., ογδόντα εκατοστά πίσω από το ρεκόρ του, αλλά αυτό δεν λέει τίποτε,  έχει ετοιμαστεί κατάλληλα και είναι σε θέση φέτος  να ξεπεράσει το ατομικό του ρεκόρ, όχι βέβαια στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά όπως έχει προγραμματίσει με τον προπονητή του. Βέβαια ο Μονόπωλης έχει πιάσει το όριο για τη συμμετοχή του στους αγώνες Κ20 που θα γίνουν στο Γκροσέτο.