Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναβάθμιση του φωτισμού στο γήπεδο των Νυμφών

Γήπεδα Κέρκυρας
02 Ιουνίου 2017 / 17:55
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ξέρουμε όλοι ότι τόσο ο Δήμος Κέρκυρας όσο και η Περιφέρεια, ελάχιστα έως καθόλου χρήματα δίνουν για τον αθλητισμό και κυρίως για τις εγκαταστάσεις.

Αυτό το έχουν εμπεδώσει τα διοικητικά συμβούλια των ερασιτεχνικών ομάδων και πολλές φορές χρειάζονται να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για να μπορέσουν να βελτιώσουν κάποια πράγματα στα γήπεδα, που σχεδόν στο σύνολό τους ανήκουν στον Δήμο (εκτός αυτό του Ολύμπου και της ΕΠΣΚ).
Ένα από τα γήπεδα που οι διοικήσεις των τελευταίων χρόνων το έχουν κάνει κυριολεκτικά στολίδι, είναι αυτό των Νυμφών. Οι διοικήσεις του Αχιλλέα κάθε χρόνο κάνουν και κάτι και πέραν της εξέδρας, των αποδυτηρίων, του σκέπαστρου, αλλά και του μηχανισμού που έφτιαξαν μόνοι τους για την συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα, φρόντισαν και να μπει φωτισμός για να διευκολύνονται οι ομάδες στις ώρες προπονήσεων. Όμως έκρινα ότι δεν είναι επαρκής και αυτές τις μέρες φρόντισαν να προσθέσουν αρκετούς προβολείς, έτσι ώστε το χειμώνα ιδιαίτερα που σκοτεινιάζει ενωρίς να μπορούν με σωστό φωτισμό να είναι πιο λειτουργικό το γήπεδο.
Έτσι, προβολείς τεχνολογίας LED προστέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στο γήπεδο, αυτοί μπήκαν στο σκέπαστρο της εξέδρας και στις γωνίες του γηπέδου. Το αποτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο από καλό και φυσικά όλα αυτά έγιναν και γίνονται από το μεράκι και την αγάπη των ανθρώπων του Αχιλλέα για την ομάδα και τη νεολαία της περιοχής. 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια