Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δράση Αιμοδοσίας από την Γενική Κλινική Κέρκυρας "Αλέξανδρος Μάστορας" (photos + videos)

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
21 Φεβρουαρίου 2024 / 15:30
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας «Αγία Ειρήνη».

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Γενική Κλινική Κέρκυρας «Αλέξανδρος Μάστορας» με την συμπλήρωση 20 ετών από την απώλεια του ιδρυτή της και για να τιμήσει τη μνήμη του, αποφάσισε να προχωρήσει στην ίδρυση τράπεζας αίματος για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων και των επισκεπτών. Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνει δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στους χώρους της κλινικής την Παρασκευή 23/02, από τις 10:00 έως τη 13:00.

Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας «Αγία Ειρήνη».

ΟΙ αιμοδότες θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.

Η Ευγενία Μάστορα- Μανιουδάκη, σύζυγος του ιδρυτή της κλινικής, εξέφρασε τη χαρά της που μπορεί η κλινική να συνεχίσει την προσφορά, την αλληλεγγύη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο, που ήταν τα χαρακτηριστικά του Αλ. Μάστορα, αλλά και για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης δράσης, η οποία ελπίζει ότι θα έχει επιτυχία.

Για τη συγκεκριμένη δράση, αλλά και για άλλες που σχεδιάζονται για το μέλλον, μίλησε η Δήμητρα Παραδείση, υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού της Κλινικής:

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.