Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συνεταιρισμού "Οικοζωή ΣΥΝ.Π.Ε." στις 23/02

ΟΙΚΟΖΩΗ
16 Φεβρουαρίου 2024 / 11:20
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024, στις 5.30 μ.μ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού Παραγωγών - Καταναλωτών Οικολογικών Προϊόντων «ΟΙΚΟΖΩΗ ΣΥΝ.Π.Ε»  με ανακοίνωσή του, καλεί τα μέλη του σε εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, στην ημερήσια διάταξη της οποίας περιλαμβάνεται διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, αλλά και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Καλούνται τα μέλη του Συνεταιρισμού Παραγωγών - Καταναλωτών Οικολογικών Προϊόντων «ΟΙΚΟΖΩΗ ΣΥΝ.Π.Ε»  σε Ετήσια  Τακτική Γενική και Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, που θα γίνει την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024, στις 5.30 μ.μ. στο κατάστημα του Συνεταιρισμού, Ιωάννου Θεοτόκη 104, στην πόλη της Κέρκυρας. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 26  Φεβρουαρίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της Γ.Σ. είναι Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός και θα ακολουθήσει ψηφοφορία για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.