Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παράσταση κουκλοθέατρου στο Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων

ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ
24 Ιανουαρίου 2024 / 14:44

"Προσκαλούμε όλα τα παιδιά σε ένα ταξίδι φαντασίας και δημιουργικότητας, όπου θα βοηθήσουν και θα συναποφασίσουν για την εξέλιξη της ιστορίας"

ΚΕΡΚΥΡΑ. "Η κοινωνία μας δεν είναι αγγελικά πλασμένη. Ούτε ανοιχτή. Ούτε δίκαιη. Πιστεύω όμως ακράδαντα ότι μπορεί να γίνει. Μπορεί να αλλάξει. Μέσα από τα παιδιά..

Ειρήνη, για όλα τα παιδιά!!

Παράσταση κουκλοθέατρου στο Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων της Equal Society

Το Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων Κέρκυρας θα ανοίξει τις πόρτες του το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 12:30 για να υποδεχτεί τους μικρούς του φίλους σε μία διασκεδαστική διαδραστική παράσταση κουκλοθέατρου από την ομάδα 3 λαλούν.

Η ιστορία της "Ειρήνης" αρχίζει με έναν άνθρωπο που βαρέθηκε τον πόλεμο. Ο μπελουργός Τρυγαίος θα τα βροντήξει όλα και με κίνδυνο της ίδιας του της ζωής, θα πετάξει ως τον Όλυμπο με ένα γιγάντιο σκαθάρι και θα ζητήσει το λόγο από τους Θεούς.

"Γιατί δηλαδή να λείπει η Ειρήνη από τον κόσμο;"

Οι εκπλήξεις και τα εμπόδια που θα συναντήσει θα βρουν λύση μέσω της λαχτάρας του για ειρήνη, της αφοσίωσης του αλλά και της συνεργασίας του με όλους αυτούς που βαρέθηκαν τον πόλεμο αλλά δε κάθονται με τα χέρια σταυρωμένα.

Εκτέλεση: Γκούζιας Θωμάς

Σκηνικά και κούκλες: Γκούζιας Θωμάς - Ελένη Κάντα - Αναστασία Καραφύλλα

Σκηνοθεσία: Ελένη Κάντα

Διάρκεια: 60'

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις Θεοδώρα και Ελίνα Προβατά χάρη στις οποίες γίνεται πραγματικότητα αυτή η δράση.

Ευχαριστούμε επίσης για την υποστήριξη την Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας, τον Αστικό Μεταφορικό Συνεταιρισμό Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Κέρκυρας, τον Παιδότοπο Πειρατές και το Φωτοτυπείο Copyshop.

Προσκαλούμε όλα τα παιδιά σε ένα ταξίδι φαντασίας και δημιουργικότητας, όπου θα βοηθήσουν και θα συναποφασίσουν για την εξέλιξη της ιστορίας.

Είσοδος Ελεύθερη: απαραίτητη η προκράτηση θέσης στο 2661081855 (καθημερινές 9:00-17:00)

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε!"