Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πραγματοποιήθηκε η ποδηλατάδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ποταμού (photos)

ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ
29 Οκτωβρίου 2023 / 19:14

"Με μεγάλη μαζικότητα και αστείρευτο κέφι πραγματοποιήθηκε η 1η Ποδηλατάδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ποταμού! Η επιτυχία φάνηκε στα χαμογελαστά πρόσωπα μικρών και μεγάλων"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ποδηλατάδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων κα Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ποταμού. Η δράση έγινε στα πλαίσια της ανάδειξης της επικινδυνότητας του δρόμου που περνά μπροστά από το σχολείο.

Με σύνθημα  " κάνε κι εσύ μαζί μας μια πεταλιά, δρόμος με ασφάλεια για όλα τα παιδιά", στο πλευρό του Συλλόγου βρέθηκαν ο Ερυθρός Σταυρός καθώς και ο ποδηλατικός σύλλογος «Ορθοπεταλιά». Το δελτίο τύπου του Συλλόγου αναφέρει για την εκδήλωση:

«Με μεγάλη μαζικότητα και αστείρευτο κέφι πραγματοποιήθηκε η 1η Ποδηλατάδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ποταμού! Η επιτυχία φάνηκε στα χαμογελαστά πρόσωπα μικρών και μεγάλων.

Ευχαριστούμε πολύ τον Ερυθρό Σταυρό, τον Φάρο Ζώης, τον ποδηλατικό σύλλογο "Ορθοπεταλιά" και την Τροχαία που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία μας καθώς και την κάβα της οικογένειας Χονδρογιάννη για τη προσφορά νερών στους συμμετέχοντες!

Μας συγκίνησε ιδιαίτερα η στάση των κατοίκων της περιοχής που χειροκροτούσαν τους μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Ελπίζουμε η Ποδηλατάδα μας να συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια ως θεσμός διασκέδασης μόνο και όχι ως μέσο διεκδίκησης για την ασφάλεια του δρόμου»

ΦΩΤΟ@ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ