Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σεμινάριο διαχείρισης άγχους για εργαζόμενους στο κατάστημα κράτησης Κέρκυρας

Σχολείο Φυλακών Κέρκυρας
28 Nov 2019 / 15:28
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σχολείο Φυλακών Κέρκυρας (2ο Σ.Δ.Ε. Κέρκυρας Καταστήματος Κράτησης) σε συνεργασία

 με το Σωματείο Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας και το Σωματείο Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Καταστήματος Κράτησης Κέρκυρας διοργανώνει σεμινάριο διαχείρισης άγχους στοχευμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες του αντικειμένου φύλαξης σε Καταστήματα Κράτησης.  
 
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε δυο συναντήσεις (Σάββατο 30 Νοεμβρίου & 7 Δεκεμβρίου) από τις 20:00 ακριβώς μέχρι τις 21:30 στο Πολύτεχνο (Σχολεμβούργου 39, Ν. Φρούριο).  
 
Η γιατρός δρ. Ελένη Τσουκαλή, πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Αντιμετώπισης του Στρες (ΕΛ.ΙΝ.Α.Σ), με πλούσιο διδακτικό και συγγραφικό έργο στο αντικείμενο της διαχείρισης άγχους θα εστιάσει στις ιδιαίτερα στρεσογόνες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας και σε τρόπους αντιμετώπισής τους συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στη βελτίωση της εργασίας και της ποιότητας ζωής τους. Θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης στους Υπαλλήλους των δυο Σωματείων.  
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
 

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.