Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απονομή υποτροφιών από τον Ροταριανό Όμιλο Κέρκυρας

Ροταριανός Ομιλος Κέρκυρας
24 Οκτωβρίου 2017 / 08:32
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των δύο νέων υποτρόφων του Ροταριανού Ομίλου Κερκύρας. Οι επιλεχθέντες είναι ο κ. Ζεκύργιας Αλέξιος - Αλέξανδρος του Γεωργίου και η κα Παγιατάκη Αλεξάνδρα του Κων/νου,

 άξιοι σύμφωνα με τα κριτήρια του κανονισμού Υποτροφιών του Ομίλου. Επίσης επιλέχθηκε η κα Μήτρου Μαρία του Ανδρέα να λάβει ειδική αναγνώριση μετά χρηματικού ποσού, ώστε τελικά το συνολικό χρηματικό ποσό των υποτροφιών ανέρχεται στα €15.400 το τρέχον Ακαδημαϊκό έτος. Η απονομή των υποτροφιών θα πραγματοποιηθεί σε ανοικτή εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο στην αίθουσα Τελετών της Ιονίου Ακαδημίας, την Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 20:30. Επίσημος ομιλητής θα είναι ο καθηγητής του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και Αναπληρωτής Πρύτανη Ιωσήφ Παπαδάτος. Στους νέους υποτρόφους, στους υφισταμένους καθώς και σε όλους τους υποψήφιους ο Ροταριανός Όμιλος εύχεται καλή πορεία στις Ακαδημαϊκές τους Σπουδές.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.