Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δίχως προσωρινή διαταγή εκτέλεσης, η διαχείριση του Sandy Beach, παραμένει στον Ρίζο

Aquis
04 Μαΐου 2017 / 18:32

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όπως και να το διαβάσει κάποιος, νομικός ή μη, το συμπέρασμα είναι ότι δεν υπήρξε τρόπος ώστε να εκτελεστεί η πρόσφατη δικαστική απόφαση με την οποία ανακαλείται η έξωση της Aquis από το Sandy Beach!

Και στα πιο δικηγορίστικα: το Δικαστήριο δεν έδωσε την προσωρινή διαταγή, που ζήτησε η Aquis και με την οποία θα απομακρυνόταν, αυτή τη φορά, η ιδιοκτήτρια (Ρίζος) ως διαχειρίστρια της μονάδας ώστε να επιστρέψει η διαχείριση σ' εκείνην. H εξέλιξη αυτή έχει θορυβήσει την εταιρεία του Γ. Κεντ, που σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, σκοπεύει να καταθέσει νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (σ.σ. παραλλήλως με την τακτική εκδίκαση της υπόθεσης, που αρχίζει την Τρίτη 9/5;) ώστε να είναι δυνατή η εφαρμογή της ανάκλησης της έξωσής της και ίσως η συντόμευση της έκδοσης της απόφασης του τακτικού Δικαστηρίου.
Στον αντίποδα, η διαχείριση Ρίζου συνεχίζεται στο Sandy Beach. Η Aquis δηλώνει ότι ανταποκρίθηκε σε κάλεσμα εξεύρεσης κάποιας λύσης αλλά τελικώς δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού η πλευρά Ρίζου.
Σημειωτέον ότι δίπλα στην σημερινή ξενοδοχειακή μονάδα δυναμικότητας περίπου 2500 κλινών, κατασκευάζεται μικρότερο συγκρότημα περίπου 200 κλινών, που σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της τουριστικής αγοράς, ο ιδιοκτήτης σκοπεύει να εκχωρήσει «πακέτο» τη διαχείρισή τους σε γερμανικό τουρ οπερέιτορ εφόσον και όταν βεβαίως το επιτρέψει η αντιδικία με την Aquis, που απειλεί τώρα με την κατάθεση αγωγών.