Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα ο Αλέξης Χαρίτσης ενόψει Ευρωεκλογών (video)

Αλέξης Χαρίτσης
10 Μαΐου 2024 / 12:41

Το βράδυ της Παρασκευής θα είναι κεντρικός ομιλητής σε ανοικτή εκδήλωση - συζήτηση της Νέας Αριστεράς που θα πραγματοποιηθεί στις 8.00 στην Ιόνιο Βουλή

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην Κέρκυρα βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, στο πλαίσιο των περιοδειών του ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Συνοδευόμενος από την υποψήφια ευρωβουλευτή με τη Νέα Αριστερά Αλίκη Κατσαρού και στελέχη του κόμματος, συνάντησε το πρωί τον Πρόεδρο του ΟΛΚΕ Σπύρο Ζερβόπουλο, ο οποίος τον ενημέρωσε για θέματα Τουρισμού και Κρουαζιέρας. 

Στη συνέχεια συνομίλησε με τον εκπρόσωπο του Σωματείου Ναυτεργατών για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Λαϊκή Αγορά και συνομίλησε με επαγγελματίες.

Ο Αλέξης Χαρίτσης επισκέφθηκε επίσης το ιστορικό δημαρχείο Σαν Τζιάκομο, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κέντρικής Κέρκυρας Στέφανο Πουλημένο.

Το βράδυ θα είναι κεντρικός ομιλητής σε ανοικτή εκδήλωση - συζήτηση της Νέας Αριστεράς που θα πραγματοποιηθεί στις 8.00 στην Ιόνιο Βουλή.

 

ΦΩΤΟ/VIDEO@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ