Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανέλαβε καθήκοντα για την αντιπυρική περίοδο η Corfu Mx Park - ΑΛΜΚΕ

Corfu Mx Park - ΑΛΜΚΕ
02 Μαΐου 2024 / 12:48
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Οι αθλητές του αριθμούς τα 100 άτομα ενώ τα μέλη του γύρω στους 380

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου την 1η Μαΐου, η ομάδα της Corfu Mx Park ανέλαβε καθήκοντα και θα συνδράμει όπως και την περασμένη χρονιά με όλη της την ομάδα και τους φίλους της Λέσχης και για το φετινό καλοκαίρι. Η Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Κέρκυρας, ιδρύθηκε το 2019 έχει δική της αθλητική εγκατάσταση στον Άγιο Ματθαίο όπου διοργανώνει και πρωταθληματικούς αγώνες πανελληνίων επίπεδων!

Οι αθλητές  του αριθμούν τα 100 άτομα! Και πάρα πολλά μέλη γύρω στους 380! Από το 2021 ξεκίνησε εθελοντικά και σταδιακά την πυρασφάλεια για την προστασία του νησιού. Όπως το καλοκαίρι του ΄23 όπου τα πράγματα ήταν πολύ επικίνδυνα με την φωτιά στο βορρά! Αυτό ήταν η αιτία να ενεργοποιηθεί όλη η νεολαία της Λέσχης και όχι μόνο!  Επανδρώθηκαν όλα τα βουνά και υψώματα της Κέρκυρας από άκρη σε άκρη ενώ ενημέρωσαν για πάνω από 25 εστίες. Πραγματοποιήθηκαν επεμβάσεις με μοτοσυκλετιστές όπου χρειάζονταν βοήθεια ή έκαναν περιπολίες για εντοπισμό νέων εστιών!  Οι βάρδιες στα παρατηρητήρια ήταν επί 24ωρου βάσεως! Επίσης από φέτος θα υπάρχει ειδική ομάδα δασικών αποστολών οι οποίες θα είναι πιο οργανωμένες με ειδικά κυάλια, τηλεσκόπια, ασύρματη επικοινωνία, drone και κάμερες για μακρινές αποστάσεις όπως επίσης και τα ειδικά μαύρα και αριθμημένα γιλέκα! Ευχόμαστε ένα ήσυχο και όμορφο καλοκαίρι και ότι θα είμαστε παρών και φέτος και μην ξεχνάμε χωρίς το πράσινο μας δεν είμαστε τίποτα κρεβάτια έχουν και σπίτι τους οι τουρίστες και δεν έρχονται για τα 5στερα ξενοδοχεία!

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.